reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
ale no to Ci powiedziałam jak wygląda moje życie. Żyje sobie normalnie, nie myślę o tym non stop. I dalej w ciąży nie jestem. Co robię nie tak?
Proszę, postaw się w sytuacji dziewvczyn takich jak ja, któych tu jest dużo. Które robią wszystko co w ich mocy, żeby spełnić swoje marzenie, a słyszą "wystarczy nie myśeć"...
Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3 😊

Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3 😊
No to się wymieniłaś. Jakieś refleksje?

Owszem, forum jest do podzielenia się doświadczeniem, wiedzą i informacjami, które się słyszy, ale niech te informacje będą mądre. A jak są głupie, to nie dziw się, że reagujemy.
Reasumując : usłyszałaś głupie informacje i my dzielimy się z tobą naszym doświadczeniem, że teoria o odpuszczaniu to bzdura.
Gratulacje, zdobyłaś nową wiedzę.

reklama
no i się wymieniamy, Ty powiedziałaś co słyszałaś, a wiele dziewczyn wymieniło się Tobą swoimi doświadczeniami - że powielanie tekstu o niemyśleniu to bzdura, często szkodliwa i bolesna, bo u kobiet, które długo się starają wywołuje poczucie, że to ich wina, że nie wychodzi. Idziesz w zaparte, ale zobacz ile z nas powiedziało Ci to samo. Może jednak warto przemyśleć...

Do góry