reklama
agutek_
Fanka BB :)
Dzięki . Spróbuję więc kupić też innej firmy dla porównania. Ponoć te Facalle nieźle oszukują . Ja zazwyczaj robię testy tymi Babyplan, ale teraz nie mam jak go ogarnąć . Złamałam rękę, jestem na przedłużonym przez to urlopie i ogólnie no…c**jnia z patatajnią .Niby strumieniowy ale mnie w zeszłym miesiącu oszukał... @Wezu tez sie nadziala. Także strumieniowe spoko, ale ja bym kupila -i będę kupowac- jeszcze jakiś inny czuły tez zeby mieć w zapasie.
LadyCaro
Potwierdzam, facelle ssą.Dzięki . Spróbuję więc kupić też innej firmy dla porównania. Ponoć te Facalle nieźle oszukują . Ja zazwyczaj robię testy tymi Babyplan, ale teraz nie mam jak go ogarnąć . Złamałam rękę, jestem na przedłużonym przez to urlopie i ogólnie no…c**jnia z patatajnią .
Ja też kupuję kilku marek, żeby w razie czego móc powtórzyć czymś innym
Kylyyy1408
O cię panie ja was dopiero tu znalazłam ! Poniosło mnie troszkę na urlopie i zdycham ale warto było. Aktualnie 5dc także proszę o wpisanie mnie na 25 sierpnia zatestuje już na pewno wcześniej i oby 23 było już tam coś dobrego bo mamy rocznice ze starym i byłby z tego piękny prezent !
Kylyyy1408
Przesyłam wszystkim moc na ten dzień bo mam urodzinkia ja 14-stego sierpnia
olka11135
Ja w sierpniu odpuszczam testowanie. Starań nie odpuszczę,ale postawie co ma być to będzie,bo nawet nie wiem kiedy będzie owu i czy wogole będzie,może będę miło zaskoczona.
Ponoć też jest udowodnione naukowo że jak kobieta bardzo chce dziecko,stara się,ciągle kontroluje wszystko to ciężko w ta ciążę zajść.ponoc trzeba wyłączyć myślenie ciągle o staraniach,liczeniach ,kontrolach dni plodnych i nie plodnych ,więc w tym cyklu postaram się to myślenie wylaczyc,a noz się uda
Jak wyłączyć myślenie, jak się np. podchodzi do in vitro? Jak wyłączyć myślenie jak się nie ma owulacji i trzeba brać leki żeby ją wywołać? Jak nie robić testów i wyłączyć myślenie jak leki musisz odstawić w odpowiednim momencie, a odstawienie ich za wcześnie może skutkować poronieniem? Albo odwrotnie jak wyłączyć myślenie kiedy od 1 dnia ciąży musisz włączyć odpowiednie leki bo inaczej nie utrzymasz żadnej ciąży?
pietraczkaa
To z okazji twoich urodzin ja poproszę pozytywPrzesyłam wszystkim moc na ten dzień bo mam urodzinki
olka11135
Dzięki . Spróbuję więc kupić też innej firmy dla porównania. Ponoć te Facalle nieźle oszukują . Ja zazwyczaj robię testy tymi Babyplan, ale teraz nie mam jak go ogarnąć . Złamałam rękę, jestem na przedłużonym przez to urlopie i ogólnie no…c**jnia z patatajnią .
Co prawda to wątek otwarty, ale ch*j niech stracę.
Mój Stary uległ kiedyś poważnemu pobiciu i był w gipsie od pasa w górę, no ale w dół nie
Agnes4312
Moderator
I zaszłaś w tym cyklu?Co prawda to wątek otwarty, ale ch*j niech stracę.
Mój Stary uległ kiedyś poważnemu pobiciu i był w gipsie od pasa w górę, no ale w dół nie
reklama
agutek_
Damn Na szczęście zdążyłam poużywać w owulkę zanim się połamałam ..ale i tak sobie poradzęCo prawda to wątek otwarty, ale ch*j niech stracę.