reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Ty Rusałko też wracaj do zdrowia szybciutko.
Ja dzisiaj też miałam naleśniki na obiad, zrobiłam z pieczarkami i warzywkami i sosikiem pomidorowym. Objadłam się :)
Za chwilę jednak chyba ucieknę spać, żeby jutro do pracy się wyspać.
Pozdrawiam przyszłe mamusie.

reklama
Ja dziś chyba nie zasnę już..jej..cały dzien przespaliśmy..Mąż rano do pracy..ja zostaje..bo on juz lepiej się czuje..ja wciąz mam gorączkę..tylko juz leżec mi się nie chce..a tymbardziej spać:)..i co ja biedna teraz pocznę;)?

Dzięki kochane za kciuki :) jak narazie @ jeszcze nie ma...aż się boję cieszyć... :)
Rusałka-witaj :) i wracaj szybciutko do zdrowia :)
może bociek wlaśnie wziął się do roboty...leniuszek ;)
ciekawe czy mam fasolinkę...poczekam jeszcze z testowaniem.. ;)
bogda- powodzenia :)
co powinnam czuć jeżeli to fasolka?? jak myślicie??
pozdrówki :)

Lana- mam nadzieję że obie już niedługo bedziemy cieszyć się naszymi fasoleczkami :)
pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :)

Bogda powodzenia zycze, a jak dostaniesz swoj cud to daj nam znac

BOCIEK my wszystkie na ciebie czekamy...a ty gdzie...na wakacjach?...juz czas wrocic...i...zabrac sie do pracy

Elżbietko, dziękuję za info.
Faktycznie sporo czytałam ostatnio na forum o Karowej.
Będę musiała jeszcze poszukać lekarza. Za 2 tygodnie jadę z mężem na ostatnie samotne wakacje. Andrzej śmieje się ze mnie, ale on przecież nie zdaje sobie sprawy co to znaczy byc matką. Jestem z wykształcenie pedagogiem terapeutą i troszkę znam teorię.
Póki co mam około 2 miesiące na znalezienie dobrego, miłego lekarza. I chyba jednak wolę kobietę, ale jeżeli któraś z Was przekona mnie, że facet będzie lepszy, to może będę chodzić z moim brzuszkiem do faceta.

Pozdrawiam wszystkich

Elzbietko odezwałam się do Ciebie na gg

moje gg 5042127

reklama
Do góry