reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Trochę zmienię temat ale przyznam się Wam co mi się śniło ostatniej nocy…
Tak jakby zostałam prostytutką🤯🤯🤯🤯🤯 normalnie się szykowałam z jakimiś dziewczynami żeby jechać do jakiegoś klienta😱 a wcześniej byłam u spowiedzi?? I na jakimś takim briefingu w sensie odprawie przed tym wyjściem? I tak jakby nie poszłam do tego klienta bo się spóźniłam???
No mega pojebane to było.
Obudziłam się zła na siebie i cały dzień odczuwam niesmak związany z tym snem🤣

Przyjaciel mojego brata brał ślub. No i że chłopak był u nas w domu częstym gościem, a ona jest wierząca, to moja mama poszła do kościoła na ten ślub. I mówi, że dawno się tak nie ubawiła. Nikt, włącznie z parą młodą, nie wiedział kiedy trzeba się przeżegnać, kiedy wstać, kiedy uklęknąć, kiedy powiedzieć amen 😅
Kurcze, śmieszne nieśmieszne... Nie wiem, dla mnie to taki ze strony tych ludzi brak szacunku do czyjejś wiary. Czyjejś, bo przecież nie ich. Mnie jako osobę wierząca raczej coś takiego mocno zasmuca niż bawi, bo to jest kpina z moich wartości.

Hej ! Chciałam się przywitać ze wszystkimi ☺️ Dosłownie godzinę temu zrobiłam test i ujrzałam dwie kreski . Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak mam się teraz zachować . Jutro rano robię drugi :)

To rzeczywiście słabo, ale czasu już nie cofniesz. Teraz pewnie do rozważenia czy to nie przypadkiem IO blokuje Ci owulacje. Z tą IO to też głupia sprawa, bo niby są jakieś normy, a każdy interpretuje jak chce. U mnie jeden endokrynolog stwierdził IO i włączył metforminę, a drugi wyśmiał pierwszego i kazał odstawić. Ta Twoja nowa lekarka wydaje się być konkretna, więc mam nadzieję, że pozbieracie wszystkie wyniki i razem ustalicie jakiś dobry plan.
Zobaczymy. Przypuszczam, że wprowadzi jakieś leki, bo przecież ta insulina jest naprawdę spooro powyżej normy. Czytałam, że niby powyżej 200 wskazuje na IO.
W środę będę Was zasypywać nowymi informacjami ;) Aż sama jestem ciekawa co się okaże.

reklama
Do góry