reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Znalazłam, też nie było kolorowo ale dostałam metmorfine, niestety chwilę to trwało zanim się uregulowało. Potem cykl stymulowany i po 8 msc się udało 😍 tego Ci życzę tylko trochę szybciej ☺️

Załączniki

• 569ffac3-5f82-4f1b-abec-14cac20d2245.jpeg
    569ffac3-5f82-4f1b-abec-14cac20d2245.jpeg
    32,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 5698eb1b-73d8-4aa5-a3e4-a39cd28b23ef.jpeg
    5698eb1b-73d8-4aa5-a3e4-a39cd28b23ef.jpeg
    31,4 KB · Wyświetleń: 60
Zobaczymy. Przypuszczam, że wprowadzi jakieś leki, bo przecież ta insulina jest naprawdę spooro powyżej normy. Czytałam, że niby powyżej 200 wskazuje na IO.
W środę będę Was zasypywać nowymi informacjami ;) Aż sama jestem ciekawa co się okaże.
Jeszcze się okaże, że wykrakałam Ci tę metforminę, bo kilka razy pytałam się Ciebie o nią w kontekście poprawy jakości komórek. 🫣

Znalazłam, też nie było kolorowo ale dostałam metmorfine, niestety chwilę to trwało zanim się uregulowało. Potem cykl stymulowany i po 8 msc się udało 😍 tego Ci życzę tylko trochę szybciej ☺️
Kurcze. Może faktycznie u mnie to też IO.
Jeszcze się okaże, że wykrakałam Ci tę metforminę, bo kilka razy pytałam się Ciebie o nią w kontekście poprawy jakości komórek. 🫣
Jeśli się okaże, że miałaś rację to będę sobie pluła w brodę, że wcześniej nie podziałałam z tym.

my mamy ślub kościelny i najgorsze było gadanie typu " no tej ciotki nie zaprosisz co powie rodzina" itd 🙈🤣 mamy zapraszać na ślub kogoś kogo raz widzieliśmy 🤣🤦‍♀️
Na moją koleżankę obraziło się pół rodzinny bo ich na wesele nie zaprosiła. Zapraszała tych z którymi utrzymywała kontakt. Hitem była teściowa, która chciała zaprosić swoje koleżanki z pracy, temat się skończył jak jej powiedziała że za każdą koleżankę płaci sama.

reklama
Do góry