Kejcik
Fanka BB :)
to polecam czytać instrukcje na pierwszej stronie będzie Ci łatwiej się poruszać po wątkachDziękuję za podpowiedź Dopiero się tutaj zarejestrowałam, i jeszcze nie wiem co i jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to polecam czytać instrukcje na pierwszej stronie będzie Ci łatwiej się poruszać po wątkachDziękuję za podpowiedź Dopiero się tutaj zarejestrowałam, i jeszcze nie wiem co i jak
mimo wszystko jestem zdziwiona, że keto nie pomogło się uporać z tą insulinąDziękuję. A powiedz jak Twoje wyniki wyglądały? Bo mnie dziwi to, że glukoza dobra tylko insulina kosmiczna.
nie franca jedna a tak chciałam zrobić ten sosa przeprosił chociaż rano?
Jeszcze się okaże, że wykrakałam Ci tę metforminę, bo kilka razy pytałam się Ciebie o nią w kontekście poprawy jakości komórek.Zobaczymy. Przypuszczam, że wprowadzi jakieś leki, bo przecież ta insulina jest naprawdę spooro powyżej normy. Czytałam, że niby powyżej 200 wskazuje na IO.
W środę będę Was zasypywać nowymi informacjami Aż sama jestem ciekawa co się okaże.
U nas chrzcin puki co nie było. Brat się mianował ojcem chrzestnym. Moja mam do tej pory opowiada o swojej kuzynce, która jednego dnia przyjęła chrzest, komunię i bierzmowanie, a tydzień później wzięła ślub.Powody te same, dla których niektóre osoby chrzczą dzieci.
Kurcze. Może faktycznie u mnie to też IO.Znalazłam, też nie było kolorowo ale dostałam metmorfine, niestety chwilę to trwało zanim się uregulowało. Potem cykl stymulowany i po 8 msc się udało tego Ci życzę tylko trochę szybciej
Jeśli się okaże, że miałaś rację to będę sobie pluła w brodę, że wcześniej nie podziałałam z tym.Jeszcze się okaże, że wykrakałam Ci tę metforminę, bo kilka razy pytałam się Ciebie o nią w kontekście poprawy jakości komórek.
Czort wie. Glukoza i insulina na czczo wyszły gorzej niż przed dietą.mimo wszystko jestem zdziwiona, że keto nie pomogło się uporać z tą insuliną
Na moją koleżankę obraziło się pół rodzinny bo ich na wesele nie zaprosiła. Zapraszała tych z którymi utrzymywała kontakt. Hitem była teściowa, która chciała zaprosić swoje koleżanki z pracy, temat się skończył jak jej powiedziała że za każdą koleżankę płaci sama.my mamy ślub kościelny i najgorsze było gadanie typu " no tej ciotki nie zaprosisz co powie rodzina" itd mamy zapraszać na ślub kogoś kogo raz widzieliśmy
Uważam, że całkiem normalne i powinno się ustalać takie rzeczy na wszelki wypadek. Podobnie z testamentem.Okej, masz w sumie rację.
Ja dziś przy okazji wizyty na cmentarzu nawet z mężem gadałam w razie co jaki pomnik bym chciała xD to chyba nie jest normalne