reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Znalazłam, też nie było kolorowo ale dostałam metmorfine, niestety chwilę to trwało zanim się uregulowało. Potem cykl stymulowany i po 8 msc się udało 😍 tego Ci życzę tylko trochę szybciej ☺️

Załączniki

• 569ffac3-5f82-4f1b-abec-14cac20d2245.jpeg
    569ffac3-5f82-4f1b-abec-14cac20d2245.jpeg
    32,4 KB · Wyświetleń: 65
  • 5698eb1b-73d8-4aa5-a3e4-a39cd28b23ef.jpeg
    5698eb1b-73d8-4aa5-a3e4-a39cd28b23ef.jpeg
    31,4 KB · Wyświetleń: 62
Zobaczymy. Przypuszczam, że wprowadzi jakieś leki, bo przecież ta insulina jest naprawdę spooro powyżej normy. Czytałam, że niby powyżej 200 wskazuje na IO.
W środę będę Was zasypywać nowymi informacjami ;) Aż sama jestem ciekawa co się okaże.
Jeszcze się okaże, że wykrakałam Ci tę metforminę, bo kilka razy pytałam się Ciebie o nią w kontekście poprawy jakości komórek. 🫣

Znalazłam, też nie było kolorowo ale dostałam metmorfine, niestety chwilę to trwało zanim się uregulowało. Potem cykl stymulowany i po 8 msc się udało 😍 tego Ci życzę tylko trochę szybciej ☺️
Kurcze. Może faktycznie u mnie to też IO.
Jeszcze się okaże, że wykrakałam Ci tę metforminę, bo kilka razy pytałam się Ciebie o nią w kontekście poprawy jakości komórek. 🫣
Jeśli się okaże, że miałaś rację to będę sobie pluła w brodę, że wcześniej nie podziałałam z tym.

my mamy ślub kościelny i najgorsze było gadanie typu " no tej ciotki nie zaprosisz co powie rodzina" itd 🙈🤣 mamy zapraszać na ślub kogoś kogo raz widzieliśmy 🤣🤦‍♀️
Na moją koleżankę obraziło się pół rodzinny bo ich na wesele nie zaprosiła. Zapraszała tych z którymi utrzymywała kontakt. Hitem była teściowa, która chciała zaprosić swoje koleżanki z pracy, temat się skończył jak jej powiedziała że za każdą koleżankę płaci sama.

reklama
Do góry