reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Kurcze, śmieszne nieśmieszne... Nie wiem, dla mnie to taki ze strony tych ludzi brak szacunku do czyjejś wiary. Czyjejś, bo przecież nie ich. Mnie jako osobę wierząca raczej coś takiego mocno zasmuca niż bawi, bo to jest kpina z moich wartości.
moja mama mówiła, że się ubawiła tą nieporadnością tłumu, jak się po sobie rozglądali. Na początku ona i jeszcze kilka starszych osób wstawało jako pierwsi, dawali jakieś znaki, a po kilku minutach ksiądz załapał co się dzieje i z ambony dawał instrukcje np. "powstańcie". Mówi, że się czuła przez moment jak w ukrytej kamerze

reklama
Hej ! Chciałam się przywitać ze wszystkimi ☺️ Dosłownie godzinę temu zrobiłam test i ujrzałam dwie kreski . Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak mam się teraz zachować . Jutro rano robię drugi :)
Hej, gratulacje i zmykaj na mamusie ;) tu jest wątek dla dziewczyn, które przechodzą drogę do ujrzenia dwóch kresek :)

@Avy insulina faktycznie nie jest dobra i obstawiałabyn IO ale wiadomo zobaczysz co Ci powie lekarz. Ja mam stwierdzone IO i włączona metmorfine, która odblokowała mi owulację. Więc mam nadzieję że i Ty ja dostaniesz i powoli wszystko pięknie ruszy ☺️
Dziękuję. A powiedz jak Twoje wyniki wyglądały? Bo mnie dziwi to, że glukoza dobra tylko insulina kosmiczna.

Trochę zmienię temat ale przyznam się Wam co mi się śniło ostatniej nocy…
Tak jakby zostałam prostytutką🤯🤯🤯🤯🤯 normalnie się szykowałam z jakimiś dziewczynami żeby jechać do jakiegoś klienta😱 a wcześniej byłam u spowiedzi?? I na jakimś takim briefingu w sensie odprawie przed tym wyjściem? I tak jakby nie poszłam do tego klienta bo się spóźniłam???
No mega pojebane to było.
Obudziłam się zła na siebie i cały dzień odczuwam niesmak związany z tym snem🤣
mi się wczoraj śniło że poszliśmy z mężem na działkę do nas, ja się patrzę a wysyp prawdziwkow 🙈 więc zaczęłam zbierać, a on do mnie po co mi to. To mówię że jak goście przyjdą to zrobię sos, no to mi powiedział że nikt nie przyjdzie na mój sos i zaczął mi deptać te grzyby 🤣🤣

mi się wczoraj śniło że poszliśmy z mężem na działkę do nas, ja się patrzę a wysyp prawdziwkow 🙈 więc zaczęłam zbierać, a on do mnie po co mi to. To mówię że jak goście przyjdą to zrobię sos, no to mi powiedział że nikt nie przyjdzie na mój sos i zaczął mi deptać te grzyby 🤣🤣
a przeprosił chociaż rano?

reklama
Do góry