nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
nie no, zostawmy Jej trochę prywatności.Zawsze może też zrobić transmisje online
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no, zostawmy Jej trochę prywatności.Zawsze może też zrobić transmisje online
Ja używam trzy kosmetyki na krzyż do malowania, także też nie noszę profesjonalnych makijaży.Tylko ja nie maluję się jakoś mocno- szczytem u mnie jest krem BB
Ok, pozwolimy jej mieć kamerę skierowaną wyłącznie na monitor, nie na głowicęnie no, zostawmy Jej trochę prywatności.
Oo to daj znać po, może tez bym się przeszła, jeśli okaże się spokoW klinice, ale w innej niż dotychczas.
Dostałam namiar od jednej z dziewczyn z forum, której udało się z pomocą tej pani zajść.
Babka ma dość dużo wykładów w necie o PCOS, więc jest zobaczymy co wymyśli. Jeśli zaproponuje jakieś krótkoterminowe leczenie to się zastanowimy. Jak nic innego nie wymyśli to robimy ivf.
W rodzinie staraczkowej nie ma czegoś takiego jak prywatnośćnie no, zostawmy Jej trochę prywatności.
Te sławy to mają takie chore ceny za parę minut wizyty potrafią 1000 zł skasować ...Oo to daj znać po, może tez bym się przeszła, jeśli okaże się spoko
I tak czekam na wizytę do kolejnej „sławy”
Uważasz, że powinnam sprawdzić cennik przed wizytą?Te sławy to mają takie chore ceny za parę minut wizyty potrafią 1000 zł skasować ...
Ja jak zobaczyłam cennik Janowca od endometriozy i czas oczekiwania to mnie odrzuciło xDUważasz, że powinnam sprawdzić cennik przed wizytą?
póki nie będzie @ jest nadziejaheh, to jedziesz jak ja na jednym wózku. mowie do męża który od kilka dni w nieustannej produkcji , że dziś znowu trzeba , ale chociaż 2 minuty i najlepiej niech już będzie w gotowości bo nie mam siły na grę wstępna