reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Te sławy to mają takie chore ceny za parę minut wizyty potrafią 1000 zł skasować ...
Ten mój chce pińcet 😱 ale to i tak tylko jakiś ułamek kosztów w porównaniu do in vitro…
@Avy to nie zapytałaś przy umawianiu? Toż to kluczowa kwestia do narzekania mężowi- zaraz po dacie z dupy i godzinie w środku dnia 😜

Ten mój chce pińcet 😱 ale to i tak tylko jakiś ułamek kosztów w porównaniu do in vitro…
@Avy to nie zapytałaś przy umawianiu? Toż to kluczowa kwestia do narzekania mężowi- zaraz po dacie z dupy i godzinie w środku dnia 😜
Właśnie nie pamiętam, bo umawiałam tą wizytę dwa miesiące temu.
Na datę już ponarzekałam :D Na godzinę nie mam powodu, bo jest super. Chłop może jechać i nie musi brać wolnego. Nie to co w Invimedzie: wizyta na 11 albo 13 :D

To ile ma za wizytę?
Tutaj sprawdziłam i w cenniku pierwsza wizyta 300-500zł, więc w miarę.
W cenniku ma 500 zł, ale jak zadzwoniłam to się okazało, że do tej ceny też jest doliczane cena za badanie bo 500 zł to sam wywiad 😅 Do tego w Krakowie w Parens najlepiej żeby być ich pacjentką, a ja nie chce tam robić in vitro bo mam wybraną inna klinikę. Wiec odsyłają do jego kliniki do Nowego Sącza, a to już dla mnie wycieczka bo to ze 100 km ciulowej trasy.

Aaa ale inna slawa w Krakowie za wizyte w sprawie endometriozy bierze 800 zł 😅
I też nie wiem czy to jest całość czy tylko wywiad 😅

W cenniku ma 500 zł, ale jak zadzwoniłam to się okazało, że do tej ceny też jest doliczane cena za badanie bo 500 zł to sam wywiad 😅 Do tego w Krakowie w Parens najlepiej żeby być ich pacjentką, a ja nie chce tam robić in vitro bo mam wybraną inna klinikę. Wiec odsyłają do jego kliniki do Nowego Sącza, a to już dla mnie wycieczka bo to ze 100 km ciulowej trasy.
No tudno, jak mnie dodatkowo doliczy za usg to nic nie zrobię.
I tak potrzebuję drugą opinię i nie mam na nikogo innego sensownego namiaru.

A nie możesz powiedzieć, że będziesz ich pacjentką? Kto to sprawdzi?
100km to jeszcze nie tak źle ;)

reklama
Do góry