Avy
Fanka BB :)
To ile ma za wizytę?Ja jak zobaczyłam cennik Janowca od endometriozy i czas oczekiwania to mnie odrzuciło xD
Tutaj sprawdziłam i w cenniku pierwsza wizyta 300-500zł, więc w miarę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ile ma za wizytę?Ja jak zobaczyłam cennik Janowca od endometriozy i czas oczekiwania to mnie odrzuciło xD
Ten mój chce pińcet ale to i tak tylko jakiś ułamek kosztów w porównaniu do in vitro…Te sławy to mają takie chore ceny za parę minut wizyty potrafią 1000 zł skasować ...
Może zrobimy spotkanie na discordzie w trakcie wizyty?Ok, pozwolimy jej mieć kamerę skierowaną wyłącznie na monitor, nie na głowicę
Jestem chętna jakby cośMoże zrobimy spotkanie na discordzie w trakcie wizyty?
Właśnie nie pamiętam, bo umawiałam tą wizytę dwa miesiące temu.Ten mój chce pińcet ale to i tak tylko jakiś ułamek kosztów w porównaniu do in vitro…
@Avy to nie zapytałaś przy umawianiu? Toż to kluczowa kwestia do narzekania mężowi- zaraz po dacie z dupy i godzinie w środku dnia
W cenniku ma 500 zł, ale jak zadzwoniłam to się okazało, że do tej ceny też jest doliczane cena za badanie bo 500 zł to sam wywiad Do tego w Krakowie w Parens najlepiej żeby być ich pacjentką, a ja nie chce tam robić in vitro bo mam wybraną inna klinikę. Wiec odsyłają do jego kliniki do Nowego Sącza, a to już dla mnie wycieczka bo to ze 100 km ciulowej trasy.To ile ma za wizytę?
Tutaj sprawdziłam i w cenniku pierwsza wizyta 300-500zł, więc w miarę.
Aaa ale inna slawa w Krakowie za wizyte w sprawie endometriozy bierze 800 złTen mój chce pińcet ale to i tak tylko jakiś ułamek kosztów w porównaniu do in vitro…
@Avy to nie zapytałaś przy umawianiu? Toż to kluczowa kwestia do narzekania mężowi- zaraz po dacie z dupy i godzinie w środku dnia
No tudno, jak mnie dodatkowo doliczy za usg to nic nie zrobię.W cenniku ma 500 zł, ale jak zadzwoniłam to się okazało, że do tej ceny też jest doliczane cena za badanie bo 500 zł to sam wywiad Do tego w Krakowie w Parens najlepiej żeby być ich pacjentką, a ja nie chce tam robić in vitro bo mam wybraną inna klinikę. Wiec odsyłają do jego kliniki do Nowego Sącza, a to już dla mnie wycieczka bo to ze 100 km ciulowej trasy.
To nie jest coś ze śluzem szyjkowym ?Ej czym jest test penetracji? Mają w cenniku za 200zł