reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ale tak ogólnie na codzienne wyjścia bez makijażu to chyba całkiem okej? Poza pracą i jakimiś większymi wyjściami raczej się nie maluję, więc zależy mi na czymś, co trochę uwidoczni rzęsy i wyróżni oko. Swoje rzęsy mam długie i dość ładnie zakręcone, ale niestety ciemne są u nasady, a powyżej to prawie ich nie widać, bo są jasne.
Myślę, że w takim przypadku będziesz zadowolona 😉

no zobaczymy nawet jeśli owulka byłaby później to trzonowanko było ,ale zaczęłam teraz wątpić.... Ehh załamałam sie
heh, to jedziesz jak ja na jednym wózku. mowie do męża który od kilka dni w nieustannej produkcji , że dziś znowu trzeba , ale chociaż 2 minuty i najlepiej niech już będzie w gotowości bo nie mam siły na grę wstępna 🤣

W klinice, ale w innej niż dotychczas.
Dostałam namiar od jednej z dziewczyn z forum, której udało się z pomocą tej pani zajść.
Babka ma dość dużo wykładów w necie o PCOS, więc jest zobaczymy co wymyśli. Jeśli zaproponuje jakieś krótkoterminowe leczenie to się zastanowimy. Jak nic innego nie wymyśli to robimy ivf.
ooo, no to trzymam kciuki, żeby miała coś fantastycznego i skutecznego do zaproponowania 🤩

reklama
Do góry