reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@anyżowe_love nie ma co smutać! Przecież zawsze mogę to pieprznąć i iść na etat ;) Ale póki co mam fajne perspektywy rozwijania działalności na najbliższe miesiące, więc i motywacja jest :) Także nie narzekam :)
No to rozwijaj jak tylko masz siłę, spełnianie ambitnych celów =szczęśliwy człowiek i spełniony .
I zarobiony 🤑 😃

jay z GIF by 50th NAACP Image Awards

Moim zdaniem dobry tusz robił lepsza robotę. A już z zalotka to super 😊
Ale tak ogólnie na codzienne wyjścia bez makijażu to chyba całkiem okej? Poza pracą i jakimiś większymi wyjściami raczej się nie maluję, więc zależy mi na czymś, co trochę uwidoczni rzęsy i wyróżni oko. Swoje rzęsy mam długie i dość ładnie zakręcone, ale niestety ciemne są u nasady, a powyżej to prawie ich nie widać, bo są jasne.

A to gin w klinice czy jakaś gdzieś "zewnętrzna"?
W klinice, ale w innej niż dotychczas.
Dostałam namiar od jednej z dziewczyn z forum, której udało się z pomocą tej pani zajść.
Babka ma dość dużo wykładów w necie o PCOS, więc jest zobaczymy co wymyśli. Jeśli zaproponuje jakieś krótkoterminowe leczenie to się zastanowimy. Jak nic innego nie wymyśli to robimy ivf.

reklama
Do góry