reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@Avy zrobione. Jutro robię z rana albo wcale! Nigdy więcej wieczorem :)
Rano się zebrać nie mogę a wieczorem już wiem, że muszę bo czas się kończy 😅 przynajmniej już troche nogi po całym dniu rozruszane 🤪 Myślałam na początku, że będę podczas spotkań je robić ale już teraz wiem, że to nie przejdzie bo jak ktoś mnie o coś zapyta a będę zsapana... No średnio 😂

Nic się nie dzieje, to jest forum, tu się pisze, a nie rozmawia twarzą w twarz, może nie miałaś nic złego na myśli, a ja to tak odebrałam. Może jestem nieobiektywna, ale cieszyłabym się nawet z " niskiego dziecka" , i uważałabym , że.na pewno znajdzie swoją osobę.
Spotykałam się z chłopakiem z niskim wzrostem. Ja 162 on albo tyle samo albo 1 cm więcej i nie to było w nim problematyczne, tylko to, "że sprzęt" też miał krótki😪 no tego się już nie przeskoczy.

Ja to doszłam do wniosku, że dziwna jestem. Albo ludzie w koło są dziwni. Nie ważna płeć, kolor włosów czy oczów, wzrost itp. Ja po prostu chciałam zdrowe dziecko. Wszyscy w szoku, że nie chciałam poznać płci. Ma to moje słonko odstające, duże uszka jak tata. Mam jej teraz nie kochać? A rudzielce są fajne😁
Odstające uszka nie są dziś problem, moja miała i już nie ma 😊

To z tematu pytań trudnych - jak sądzicie, jak byście postąpiły w przypadku stwierdzenia na początku ciąży zespołu Downa?

Ja nie znam odpowiedzi. Kiedyś byłam pewna, że bym taką ciąże usunęła, a teraz nie jestem już tego tak pewna. Może również dlatego, że obserwuje Monike od cudaków, a ona pokazuje ze dzieciaki z zespołem mogą się rozwijać dobrze (choć oczywiście nakład pracy i ćwiczeń z taki dziećmi jest znacznie większy).
Ja bym usunęła, za slaba psychicznie jestem żeby to dźwignąć (wychowanie).

reklama
Do góry