reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

To jest dokładnie to o czym ja pisalam ostatnio po tym jak zostało tutaj napisane że ktoś nie chce żeby dziecko było rude. A my kompletnie nie mamy na to wpływu, czy będzie niskie czy wysokie, jakie będzie miało oczy, włosy itd
Ja to doszłam do wniosku, że dziwna jestem. Albo ludzie w koło są dziwni. Nie ważna płeć, kolor włosów czy oczów, wzrost itp. Ja po prostu chciałam zdrowe dziecko. Wszyscy w szoku, że nie chciałam poznać płci. Ma to moje słonko odstające, duże uszka jak tata. Mam jej teraz nie kochać? A rudzielce są fajne😁

reklama
Nic się nie dzieje, to jest forum, tu się pisze, a nie rozmawia twarzą w twarz, może nie miałaś nic złego na myśli, a ja to tak odebrałam. Może jestem nieobiektywna, ale cieszyłabym się nawet z " niskiego dziecka" , i uważałabym , że.na pewno znajdzie swoją osobę.
Tzn wiesz cieszyłabym się z jakiegokolwiek dziecka, nieważne czy gruby czy chudy, niski czy wysoki. To jednak moje dziecko i będę je kochać, nieważne jakie będzie, ale wiesz to jest tylko taka moja obawa. Może za dużo napatrzyłam się na znajomych, którzy mieli z tego powodu kłopoty 🤷🏻‍♀️ napewno nie miałam nic złego na myśli, sama jestem niska i mój Stary też nie jest za wysoki, więc jestem daleka od oceniania 😉

Podczas mycia gara, zalało mi go. Prawdopodobnie nalałam wiecej wody, ale ja zawsze tyle nalewałam, wcześniej pojawial sie komunikat wyczyść styki i zatrzymywal sie w trakcie, cos jakby olejowego naciekalo, wycierałam i dalej bylo oki. Więc nie wiem do konca jaka byla przyczyna, ale za tą kwotę wymieniono mi plyte glowną i wyswietlacz, więc mam po 2,5 roku intensywnego używania wymieniony środek🙃 teraz juz nic nie nacieka i wszystko śmiga. Ale byłam zla jak uslyszałam ile muszę zapłacić.

Strasznie drogo za naprawę 😱 ale tez bym zapłaciła 🤪

reklama
Do góry