reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

To jest dokładnie to o czym ja pisalam ostatnio po tym jak zostało tutaj napisane że ktoś nie chce żeby dziecko było rude. A my kompletnie nie mamy na to wpływu, czy będzie niskie czy wysokie, jakie będzie miało oczy, włosy itd
Ja to doszłam do wniosku, że dziwna jestem. Albo ludzie w koło są dziwni. Nie ważna płeć, kolor włosów czy oczów, wzrost itp. Ja po prostu chciałam zdrowe dziecko. Wszyscy w szoku, że nie chciałam poznać płci. Ma to moje słonko odstające, duże uszka jak tata. Mam jej teraz nie kochać? A rudzielce są fajne😁

reklama
Nic się nie dzieje, to jest forum, tu się pisze, a nie rozmawia twarzą w twarz, może nie miałaś nic złego na myśli, a ja to tak odebrałam. Może jestem nieobiektywna, ale cieszyłabym się nawet z " niskiego dziecka" , i uważałabym , że.na pewno znajdzie swoją osobę.
Tzn wiesz cieszyłabym się z jakiegokolwiek dziecka, nieważne czy gruby czy chudy, niski czy wysoki. To jednak moje dziecko i będę je kochać, nieważne jakie będzie, ale wiesz to jest tylko taka moja obawa. Może za dużo napatrzyłam się na znajomych, którzy mieli z tego powodu kłopoty 🤷🏻‍♀️ napewno nie miałam nic złego na myśli, sama jestem niska i mój Stary też nie jest za wysoki, więc jestem daleka od oceniania 😉

Podczas mycia gara, zalało mi go. Prawdopodobnie nalałam wiecej wody, ale ja zawsze tyle nalewałam, wcześniej pojawial sie komunikat wyczyść styki i zatrzymywal sie w trakcie, cos jakby olejowego naciekalo, wycierałam i dalej bylo oki. Więc nie wiem do konca jaka byla przyczyna, ale za tą kwotę wymieniono mi plyte glowną i wyswietlacz, więc mam po 2,5 roku intensywnego używania wymieniony środek🙃 teraz juz nic nie nacieka i wszystko śmiga. Ale byłam zla jak uslyszałam ile muszę zapłacić.

Strasznie drogo za naprawę 😱 ale tez bym zapłaciła 🤪

reklama
Do góry