królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
A tak, chętnie.Taki jest plan. Piszesz się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak, chętnie.Taki jest plan. Piszesz się?
ja też wcześniej zadzwoniłam, bo tak jak mówisz często na ktomalek jest dostępne a w rzeczywistości już jest dla kogoś odłożone. A też tak u Ciebie cena wystrzeliła? Ja się za głowę złapałamNo ja wczoraj polowałam na Clo jadąc znad morza do Warszawy, ale się udało. Dzwoniłam też wcześniej do apteki (bo często jest na ktomalek, a w rzeczywistości go nie ma lub już go nie ma) i pytam się o clo, a babka na mnie naskoczyła: "przecież już pani mówiłam że jest". Okazało się, że chwilę wcześniej już ktoś dzwonił - a apteka w kompletnej dziurze.
potwierdzam, ja dostałam skierowanie na drożność prywatnie a zrobiona miałam na NFZJa dostałam od lekarza prywatnie. Nie musi to być lekarz pracujący na NFZ. Do oporu, nie drzwiami to oknem.
Część, część. Wczorajsze przysiady zrobione co prawda ostatkami sił, ale się udało.Dzień dobry w czwartek!
Wreszcie zbliżamy się do weekendu. Jedno szczęście, bo już powoli nie wyrabiam
Pamiętajcie, że dzisiaj 140 przysiadów!
ja zamawiałam dopiero 3 razy, ale napewno nie można zrobić zwrotu przecenionych rzeczyDziewczyny, które zamawiały z shein - jak jest ze zwrotami?
to spróbuj zrobić spod do pizzy z kalafiora... PychaPrzecież nie jem też nabiału, więc jaka mozarella?
A mogę mieć jedno? Bo nie ma legendy...Żeby nie było zastrzeżeń co do wykonywania pełnionej funkcji
Zobacz załącznik 1548745
Aż tak zdesperowana nie jestemto spróbuj zrobić spod do pizzy z kalafiora... Pycha
A mogę mieć jedno? Bo nie ma legendy...