reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
No ja wczoraj polowałam na Clo jadąc znad morza do Warszawy, ale się udało. Dzwoniłam też wcześniej do apteki (bo często jest na ktomalek, a w rzeczywistości go nie ma lub już go nie ma) i pytam się o clo, a babka na mnie naskoczyła: "przecież już pani mówiłam że jest". Okazało się, że chwilę wcześniej już ktoś dzwonił - a apteka w kompletnej dziurze.
ja też wcześniej zadzwoniłam, bo tak jak mówisz często na ktomalek jest dostępne a w rzeczywistości już jest dla kogoś odłożone. A też tak u Ciebie cena wystrzeliła? 😲 Ja się za głowę złapałam

Żeby nie było zastrzeżeń co do wykonywania pełnionej funkcji 🤣
1689831370166.png

Dzień dobry w czwartek! 😊
Wreszcie zbliżamy się do weekendu. Jedno szczęście, bo już powoli nie wyrabiam 😉
Pamiętajcie, że dzisiaj 140 przysiadów! 😁
Część, część. Wczorajsze przysiady zrobione co prawda ostatkami sił, ale się udało.

Przyjechały wnuki do tesciów i trochę ich odciążamy, wczoraj przez 2godziny biegałam z nimi i bawiłam się w chowanego 🙈 musiałam powiększyć zapasy przekąsek bo zazwyczaj jest max 3 dzieci a teraz 6. Frajdę miałam przednią - chyba mentalnie wciąż jestem dzieckiem 😂

reklama
Do góry