reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
O kurde...
Tzn amh nadal nie jest złe, ale spadło szybko. Ty miałaś stymulacje cyklu? Jeśli dobrze pamiętam to my jesteśmy ten sam rocznik, w październiku miałam 2.94, teraz po 9 miesiącach 2.52..
Nie miałam stymulacji nigdy :( właśnie nie jest złe jeszcze, ale jak tak dalej będzie leciec, to za 1,5 roku menopauza

Hmm no jedyne co w tej sytuacji można zrobić to mrozić komórki, chociaż z tego co tam wyczytałam to komórki średnio znosza mrożenie. Dużo lepiej reagują zarodki więc pozostaje tylko trzymać kciukasy żeby się Wam zapłodniła maksymalna ilość zarodków w razie gdybyście się decydowali na więcej dzieci. 😊

reklama
Do góry