reklama
Brownie1992
Moderator
To już wiem czemu nie mogę zajść... bo kiedyś paliłamAlbo stawianie diagnoz typu "ta to zajść nie może, bo...." - np. paliła papierosy albo za dużo imprezowała, albo za mało o siebie dbała itd itd
Bolilol
Fanka BB :)
Nie miałam stymulacji nigdy właśnie nie jest złe jeszcze, ale jak tak dalej będzie leciec, to za 1,5 roku menopauzaO kurde...
Tzn amh nadal nie jest złe, ale spadło szybko. Ty miałaś stymulacje cyklu? Jeśli dobrze pamiętam to my jesteśmy ten sam rocznik, w październiku miałam 2.94, teraz po 9 miesiącach 2.52..
Bolilol
nie wiemStrasznie dużo, myślisz, że to przez te podwójne albo potrójne owulacje ?
AScarlett
Moderator
Piona,tez kiedyś paliłamTo już wiem czemu nie mogę zajść... bo kiedyś paliłam
I wszystki jasne
nikaplis
W 7 miesięcy amh spadło mi prawie o 1 z 2,88 na 1,92
głupie pytanie ale AMH jest w jednej skali czy może różnią się normy laboratoryjne?
AScarlett
Moderator
Są różne jednostki, ale to widać od razu. Ng albo pmol. Mój wynik to np 18 pmol a 2.52 ng
głupie pytanie ale AMH jest w jednej skali czy może różnią się normy laboratoryjne?
nieznośne_poplątanie
a jak nie paliłam, to czym zawiniłam?Piona,tez kiedyś paliłam
I wszystki jasne
Brownie1992
Moderator
Hmm no jedyne co w tej sytuacji można zrobić to mrozić komórki, chociaż z tego co tam wyczytałam to komórki średnio znosza mrożenie. Dużo lepiej reagują zarodki więc pozostaje tylko trzymać kciukasy żeby się Wam zapłodniła maksymalna ilość zarodków w razie gdybyście się decydowali na więcej dzieci.nie wiem
reklama
Anezka11
A ćpiesz może?a jak nie paliłam, to czym zawiniłam?