reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A ja zmienię nick na królowa kresek z dopiskiem fałszywych...
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
Zatrzymam go sobie dla porównania w kolejnym cyklu😆😅🤣

Załączniki

• 20230711_151025.jpg
    20230711_151025.jpg
    655,7 KB · Wyświetleń: 161
  • 20230711_151140.jpg
    20230711_151140.jpg
    316,6 KB · Wyświetleń: 167
reklama
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
kurde, wygląda wybitnie niefejkowo

kurde, wygląda wybitnie niefejkowo
Tak jak dwa ostatnie tu dziewczyn, jedna miała pink i doopa a druga inny i też doopa. Ja prawdopodobnie jestem 13/14 dni po, i temperatura poziom 36.47 dziś, inaczej bym się podjarała do czerwoności i biegła na betę. Ale nie ma co się oszukiwać. Jeszcze dziś @ się rozkręci, ja nie miałam plamien w ciąży implantacyjnych nigdy.

Może jeszcze jeden?
Taki ładny róż...

Szczerze mówiąc Twój przypadek jest bardzo dziwny. Ja ani raz raz żadnym teście nie miałam fałszywki. Ani na tych gównianych testeo, ani na facelle. Żaden test nie pokazał mi grama cienia. Jeden czy dwa przypadki cienii jeszcze by uszły, ale u Ciebie dość często sie ta sytuacja powtarza. Nie myślałaś o jakiejś diagnostyce? Któraś z dziewczyn kiedyś wspominała, że pozytywne testy mogą być oznaką jakiejś choroby. Nie piszę tego żeby Cię straszyć tylko ta sytuacja naprawdę jest nietypowa.

reklama
Byłam dzisiaj u ginekologa na kontroli po starcie kolejny raz powiedział że daje nam zielone światło że mam brać mama dha premium plus . Po pozytywnym teście od razu do niego na wizytę i będę brała acard oraz zastrzyki w brzuch ,powiedział że zrobi wszystko bym donosiła ciążę i urodziła zdrowe i żywe dziecko ❤️ oraz powiedział że w sierpniu z pozytywnym testem mnie zaprasza do siebie 😁

Do góry