reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A ja zmienię nick na królowa kresek z dopiskiem fałszywych...
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
Zatrzymam go sobie dla porównania w kolejnym cyklu😆😅🤣
może jeszcze inny zrób?

reklama
A ja zmienię nick na królowa kresek z dopiskiem fałszywych...
Nie ma opcji, by temperatura w doł, dziś sluz delikatnie muśnięty krwią i żeby była to prawdziwa kreska z ledwo zółtych sików z teraz. Więc znowu trafiłam na lipny test. Przyszła dziś paczuszka, nie mam @ ani zadnych bóli okresowych to sobie siknęłam tak o. I co kolejna lipa, wynik na granicy między 5 a 6 minutą.
Zatrzymam go sobie dla porównania w kolejnym cyklu😆😅🤣
Zrób jeszcze inny 🤗

Szczerze mówiąc Twój przypadek jest bardzo dziwny. Ja ani raz raz żadnym teście nie miałam fałszywki. Ani na tych gównianych testeo, ani na facelle. Żaden test nie pokazał mi grama cienia. Jeden czy dwa przypadki cienii jeszcze by uszły, ale u Ciebie dość często sie ta sytuacja powtarza. Nie myślałaś o jakiejś diagnostyce? Któraś z dziewczyn kiedyś wspominała, że pozytywne testy mogą być oznaką jakiejś choroby. Nie piszę tego żeby Cię straszyć tylko ta sytuacja naprawdę jest nietypowa.
Ale na tym forum nie jestem wyjątkiem z różową drugą kreską i brakiem ciąży.🙈
W przeciągu 2 lat miałam 4 fałszywe testy, z taką kreską jak teraz. Inne cykle i cienie to tylko cienie fabryczne.
Jak pójdę do lekarza i powiem mu, że chcę diagnostyki, bo miałam na 4 plastikach 2 kreski i nie była to ciąża, badanie proga miedzy 5 a 7 dniem lekko ponad 10, lh fsh, i estradiol w normie. Miałam usg piersi ok i cytologia ok, morfologia ok, to jakie badanie jeszcze mi zleci? Pewnie mi powie, ze to tylko plastik, i warto robic badanie hcg - znając podejscie lekarzy.

Ostatnia edycja:
@black_angel zrob jeszcze inny, tak cię ładnie dziewczyny tu proszą. Nie masz wyjścia. :p

U mnie coś się ewidentne dzieje w moim brzuchu, mam tylko nadzieje, ze nie dostanę jakiejś sraki..bo mam jakass dziwnie "wibrującą macice" 😂 gdzieś tu czytałam o jakiś wibracjach ..to musi być cionsz. Albo nadchodzące wielkie rozwolnienie.💩...

Ostatnia edycja:
Ale na tym forum nie jestem wyjątkiem z różową drugą kreską i brakiem ciąży.🙈
W przeciągu 2 lat miałam 4 fałszywe testy, z taką kreską jak teraz. Inne cykle i cienie to tylko cienie fabryczne.
Jak pójdę do lekarza i powiem mu, że chcę diagnostyki, bo miałam na 4 plastikach 2 kreski i nie była to ciąża, badanie proga miedzy 5 a 7 dniem lekko ponad 10, lh fsh, i estradiol w normie. Miałam usg piersi ok i cytologia ok, morfologia ok, to jakie badanie jeszcze mi zleci? Pewnie mi powie, ze to tylko plastik, i warto robic badanie hcg - znając podejscie lekarzy.
ale jesli teraz to znowu fejk to naprawde jak magnes przyciagasz takie testy, w tym miesiacu to juz chyba ze 3 razy mowilas, ze Ci sie taki trafil…

reklama
@black_angel zrob jeszcze inny, tak cię ładnie dziewczyny tu proszą. Nie masz wyjścia. :p

U mnie coś się ewidentne dzieje w moim brzuchu, mam tylko nadzieje, ze nie dostanę jakiejś sraki..bo mam jakass dziwnie "wibrującą macice" 😂 gdzieś tu czytałam o jakiś wibracjach ..to musi być cionsz. Albo nadchodzące wielkie rozwolnienie.💩...
Sraka to moja domena ... 🤣🤣🤣

Do góry