Brownie1992
Moderator
Bardzo dobrze@Brownie1992 jak tam po weselu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze@Brownie1992 jak tam po weselu?
GratulacjeBeta 92,7!!!
Próg zrobię w poniedziałek z przyrostem..
Dzięki dziewczyny za wszystkie wasze kciukasy
a ile masz pęcherzyków? Bo chyba wczoraj pisałaś, że więcej niż 1?Dziewczyny, zrobiłam sobie dziś badania różne. Wyszedł mi olbrzymi estradiol. O czym to może świadczyć? Zawsze miałam na dolnej granicy a teraz ponad 1800 pg/ml, gdzie max w fazie owulacyjnej są widełki mniej niż 550.
No tak, 3. To może być od tego? LH mam dopiero 6,2 mlU/mlNie znam się bardzo dobrze, ale może więcej niż 1 pęcherzyk dojrzewa?
generalnie dojrzały pęcherzyk to ok 300pg/ml, ale jakieś mniejsze też mają wpływ na wysokość estradiolu więc to 1800 to nie jest powód do rwania sobie włosów z głowy na pewno w Twoim przypadku, ale i tak się wydaje trochę wysoko, choć nie martwilabym się teraz na Twoim miejscu. Daj proszę znać co Ci powie gin, jestem bardzo ciekawaNo tak, 3. To może być od tego? LH mam dopiero 6,2 mlU/ml
No nasza widzi zmarłych z rodziny, rozmawia z nimi. Tragedia. Patrzeć na coś takiego jest cholernie ciężko.A zrobili jej wszystkie badania? Demencja faktycznie może dawać takie objawy. U nas znów babcia zwariowała, a pani psycholog z szpitala ją odesłała do domu bo nie widziała postaw do leczenia. Na drugi dzień babcia widziała zmarłych i uleczała mnie. Jak patrzyła na mnie stwierdziła że mi jest bardzo źle, że coś mnie opętało, a później znów zmiana bo wydawało jej się że każdemu z rodziny coś się dzieje. Musiałam po wszystkich dzwonić żeby ją uspokoić - przeżycie koszmarne.