reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziewczyny, zrobiłam sobie dziś badania różne. Wyszedł mi olbrzymi estradiol. O czym to może świadczyć? Zawsze miałam na dolnej granicy a teraz ponad 1800 pg/ml, gdzie max w fazie owulacyjnej są widełki mniej niż 550.
a ile masz pęcherzyków? Bo chyba wczoraj pisałaś, że więcej niż 1?

Moja zaleta: mam duży dystans do siebie i wielkie poczucie humoru. Jestem dobrym słuchaczem. Multizadaniowość, organizacja to moje drugie imię.
Wada: nie mam orientacji w terenie, kompletnie. Jestem panikarąm Dużo przeklinam.
Co lubię w swoim wyglądzie: brzuch, ramiona, oczy, rzęsy.

No tak, 3. To może być od tego? LH mam dopiero 6,2 mlU/ml
generalnie dojrzały pęcherzyk to ok 300pg/ml, ale jakieś mniejsze też mają wpływ na wysokość estradiolu ;) więc to 1800 to nie jest powód do rwania sobie włosów z głowy na pewno w Twoim przypadku, ale i tak się wydaje trochę wysoko, choć nie martwilabym się teraz na Twoim miejscu. Daj proszę znać co Ci powie gin, jestem bardzo ciekawa :)

Zalety: wszystkim pomogę, można mi zaufac

Wady: za bardzo wszystkim się przejmuję.
Np dziś. Zmieniałam pas i zostałam strąbiona, bo mogłam doprowadzić do kolizji. I pół dnia to przeżywam, że tak głupio postąpiłam😥☹️

Lubię swoje oczy i chude ręcexd

reklama
A zrobili jej wszystkie badania? Demencja faktycznie może dawać takie objawy. U nas znów babcia zwariowała, a pani psycholog z szpitala ją odesłała do domu bo nie widziała postaw do leczenia. Na drugi dzień babcia widziała zmarłych i uleczała mnie. Jak patrzyła na mnie stwierdziła że mi jest bardzo źle, że coś mnie opętało, a później znów zmiana bo wydawało jej się że każdemu z rodziny coś się dzieje. Musiałam po wszystkich dzwonić żeby ją uspokoić - przeżycie koszmarne.
No nasza widzi zmarłych z rodziny, rozmawia z nimi. Tragedia. Patrzeć na coś takiego jest cholernie ciężko.

Do góry