Bolilol
Fanka BB :)
nie strasz nowej koleżanki, bo się dobrze zapowiada dziewczyna!Najpierw idzie jad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie strasz nowej koleżanki, bo się dobrze zapowiada dziewczyna!Najpierw idzie jad
Jak Ty to pięknie napisałaś. Aż się wzruszyłam. Dziękujebardzo mi przykro Maluchu. Mam nadzieję, że badanie dadzą odpowiedź dlaczego tak się stało i pozwolą kolejną ciążę donosić tak długo, że będziesz wypróbowywać wszystkie sposoby z Friendsow na wypchnięcie w końcu z siebie tego dziecka
Nie martw się. Ja ostatnio śluzu na zewnętrz nie mialam nic, a na badaniu lekarz mówi że w środku piekny, płodny. Najważniejsze żeby właśnie był w środku na dobry rozbiegJadę dziś na monitoring, pik był, trzonowanie też a śluzu ni ma - pierwszy raz. Nie wiem, o co chodzi.
No niech tam się rozbiega któryś plemnik, bo moja cierpliwość się kończyNie martw się. Ja ostatnio śluzu na zewnętrz nie mailami nic, a na badaniu lekarz mówi że w środku piekny, płodny. Najważniejsze żeby właśnie był w środku na dobry rozbieg
Tak mi przykro.. przesyłam wirtualnego przytulasa odpoczywajA można pisać pół na smutno pół na wesoło? Dzwonili z laboratorium dna. Po analizie mają materiał do badań, mogą kontynuować badania. To na pozytywnie.
Na smutno- to miał być syn. I w sumie wiedziałam, czułam to od dwóch tygodni, że to chłopak.
dobrze by było nawet raz pojsc, tak 4 dni po piku i sprawdzić, czy była owulacjaTe testy owu… ja to sobie tak wróżę wesoło od 3 miesięcy, piki niby są, ciąży zdecydowanie brak. I tak myślę, że w sierpniu skończę z wróżbiarstwem i pójdę na badania i monitoring
Obiecuję I dzięki za porady kiedy najlepiej- chłonę wszystko. Tymczasem do 13 się będę łudzić, bo okres wypowiedzenia to najgorszy moment, wiec wiadomo, żyćko zaskocz mnie, czekamdobrze by było nawet raz pojsc, tak 4 dni po piku i sprawdzić, czy była owulacja
nie, nie robiłam zadnych owulaków. Więc pewnie owulka się przesunęłaa sikalas na jakiegoś owulaka w tym cyklu czy zupełnie nic nie wiemy o Twojej owulacji?