reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
200.gif

i powiem szczerze, ze mam w dupie czekanie z testowaniem - cieszę się, że się złamałam. Jakbym czekała do prawilnj daty, czyli dziś, to już bym była tak pełna nadziei, ze napewno bym się załamała.
Wracam do tetsowanie od 9dpo i przestaję pajacować 😂

Chyba z tydzień mnie tu nie było 🙈🙈
Muszę was nadrobić

Ja wczoraj testowałam po południu,niestety biało,niby 10dpo myślicie ze jest jeszcze nadzieja? 😓
Belferka udowadnia swoim testem, że jest. Ja np mialam doła, skosilam trawe, poskubalam kwiatki posiedzialam w swoim ogrodzie, zjadłam ananasa i znowu nabieram nadziei.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry