Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Który dziś dpo?Ej no czaicie, że ja ciągle nie dostałam tego okresu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który dziś dpo?Ej no czaicie, że ja ciągle nie dostałam tego okresu?
Przepraszam, dopiero zobaczyłam stop na ten miesiącKtóry dziś dpo?
są dwie najgorsze rzeczy, które możesz zrobić dołączając do wątku:Pamietam, ze w poprzednim miesiącu tez była mała aferka o obecność/nieobecność dziewczyn którym się udało. I pamietam, jak się zestresowałam, ze jeśli już do Was dołączę, to na pewno zrobię jakieś faux pas z regulaminem ale ten troll to totalna przeginka
Spoko, powyżej już moja pierwsza wtopa zaliczonasą dwie najgorsze rzeczy, które możesz zrobić dołączając do wątku:
1) w pierwszej wiadomości wrzucić pozytywny test ciążowy (czyli to już Ci nie grozi )
2) powiedzieć, że odpuszczenie pomaga
W sumie całą resztę wybaczamy
dziś to pewnie już z 15 xD ale owulka tylko na podstawie kalendarza.Który dziś dpo?
bardzo mi przykro Maluchu. Mam nadzieję, że badanie dadzą odpowiedź dlaczego tak się stało i pozwolą kolejną ciążę donosić tak długo, że będziesz wypróbowywać wszystkie sposoby z Friendsow na wypchnięcie w końcu z siebie tego dzieckaA można pisać pół na smutno pół na wesoło? Dzwonili z laboratorium dna. Po analizie mają materiał do badań, mogą kontynuować badania. To na pozytywnie.
Na smutno- to miał być syn. I w sumie wiedziałam, czułam to od dwóch tygodni, że to chłopak.
dale zadna wtopaSpoko, powyżej już moja pierwsza wtopa zaliczona
co Ty wiesz o wtopach weź się nie przejmuj, serio zazwyczaj nie gryziemy, a przynajmniej nie od razu tętniceSpoko, powyżej już moja pierwsza wtopa zaliczona
Najpierw idzie jadco Ty wiesz o wtopach weź się nie przejmuj, serio zazwyczaj nie gryziemy, a przynajmniej nie od razu tętnice
a sikalas na jakiegoś owulaka w tym cyklu czy zupełnie nic nie wiemy o Twojej owulacji?Ej no czaicie, że ja ciągle nie dostałam tego okresu?