reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Pamietam, ze w poprzednim miesiącu tez była mała aferka o obecność/nieobecność dziewczyn którym się udało. I pamietam, jak się zestresowałam, ze jeśli już do Was dołączę, to na pewno zrobię jakieś faux pas z regulaminem 🙈 ale ten troll to totalna przeginka
są dwie najgorsze rzeczy, które możesz zrobić dołączając do wątku:
1) w pierwszej wiadomości wrzucić pozytywny test ciążowy (czyli to już Ci nie grozi 😁)
2) powiedzieć, że odpuszczenie pomaga

W sumie całą resztę wybaczamy 😅

A można pisać pół na smutno pół na wesoło? Dzwonili z laboratorium dna. Po analizie mają materiał do badań, mogą kontynuować badania. To na pozytywnie.
Na smutno- to miał być syn. I w sumie wiedziałam, czułam to od dwóch tygodni, że to chłopak.
bardzo mi przykro Maluchu. Mam nadzieję, że badanie dadzą odpowiedź dlaczego tak się stało i pozwolą kolejną ciążę donosić tak długo, że będziesz wypróbowywać wszystkie sposoby z Friendsow na wypchnięcie w końcu z siebie tego dziecka :)

reklama
Do góry