reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
No toż to piękna różowa kreska, jeśli (odpukać) to by była fałszywka to już by było przegięcie! 🙈 czekamy na test rano, może jeszcze dokupisz jakiś inny w razie co 🤞🏻🤞🏻
Ja jestem z tej wiochy, co dzień po tym jak kupiłam test w aptece u nieznanej mi babki, mężowi następnego dnia składali gratulacje w pracy 🤷‍♀️

A jakieś objawy masz ?
Przy poprzedniej ciąży brzuch bolał mnie w tak charakterystyczny sposób, że od razu wiedziałam że jestem w ciąży. Teraz bolały mnie jajniki i mam spięte podbrzusze, ale totalnie nie jest to dla mnie jednoznaczny objaw. Nie oszukuję się, nażarłam się bobu i smalcu z fasoli i bardziej to jest przyczyna wzdętego brzucha. Kuły mnie też jajniki, ale w poprzednim nieudanym cyklu też kuły

reklama
Dzień doberek! U mnie dzisiaj na sniadanie kanapki z pasztetem (baaardzo zdrowo 😝), a na drugie śniadanie jogurt naturalny z bananem 😍
Przed zakończeniem pracy zadzwoniła do mnie teściowa, czy wybieram się do lidla, bo dzisiaj masło tańsze XD weszłam, kupiłam, były butelki fultrujące z dafi! Kupiłam! Kranówa niebardzo mi smakuje, ale z tej butelki jest ok.
Na obiadek zrobiłam ziemniaki, mizerię i kotlety siekane 🫶🏻 @Belferka trzymam kciuki ✊🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Do góry