reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama

Załączniki

• e50f4cea-76a0-444f-930c-4238c5dcc383.jpeg
    e50f4cea-76a0-444f-930c-4238c5dcc383.jpeg
    65,2 KB · Wyświetleń: 66
Jeśli ten test robi mnie w chuja, to przynajmniej do soboty (wtedy beta) będę miała chwilę głowy wolnej od staraczkowych myśli. Bardzo tego potrzebuję ...przedwczoraj rano 10 dpo biało na pinku. Ten ze szczocha przed chwilą.
Łapy mi się trzesą

Zobacz załącznik 1544143
no jak płytkowy wychodzi to już naprawdę niezły cionsz! 🤩🤩🤩

Jeśli ten test robi mnie w chuja, to przynajmniej do soboty (wtedy beta) będę miała chwilę głowy wolnej od staraczkowych myśli. Bardzo tego potrzebuję ...przedwczoraj rano 10 dpo biało na pinku. Ten ze szczocha przed chwilą.
Łapy mi się trzesą

Zobacz załącznik 1544143
No toż to piękna różowa kreska, jeśli (odpukać) to by była fałszywka to już by było przegięcie! 🙈 czekamy na test rano, może jeszcze dokupisz jakiś inny w razie co 🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry