nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
ten test jest zalany, do powtórki. Ilość kropli moczu musi być zgodna z instrukcją.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten test jest zalany, do powtórki. Ilość kropli moczu musi być zgodna z instrukcją.
Właśnie niechcący zamiast 3 wpadła mi 4 kroplaten test jest zalany, do powtórki. Ilość kropli moczu musi być zgodna z instrukcją.
Wygląda tak, koniecznie powtórz.Czy ten test się zalał ?
Ja na pewno nieszłabym na imprezę, na której czułabym się niekomfortowo- tymbardziej żeby znosić zgryźliwe komentarze znajomych.Dziewczyny jak myślicie - iść w weekend na imprezę gdzie będzie ciężarna, małe dzieci i znajomi, którzy potrafią rzucać do nas zgryźliwe teksty czy zostać w domu z najbliższą rodziną, bardzo taktowną?
Nie mam za bardzo jak się z tej imprezy wykręcić a wiem, ze na pewno będą tematy porodów, żłobków itp.
Ty najlepiej powinnaś wewnętrznie czuć czy lubisz tych ludzi i chcesz z nimi spędzić czas, czy nie. Może powinniście jednym zdaniem zaznaczyć raz i kategorycznie, że temat planowania dzieci jest dla Was z pewnych względów trudny i nie chcecie bez końca odpowiadać na te same pytania. I to myślę ukruciłoby jakiekolwiek uwagi na ten temat. Trzymam kciuki za to, byście potrafili bronić swoich prywatnych spraw.Ja na pewno nieszłabym na imprezę, na której czułabym się niekomfortowo- tymbardziej żeby znosić zgryźliwe komentarze znajomych.
Ale to chyba nie do mnie odpowiedź? chyba miało lecieć do Lilii2Ty najlepiej powinnaś wewnętrznie czuć czy lubisz tych ludzi i chcesz z nimi spędzić czas, czy nie. Może powinniście jednym zdaniem zaznaczyć raz i kategorycznie, że temat planowania dzieci jest dla Was z pewnych względów trudny i nie chcecie bez końca odpowiadać na te same pytania. I to myślę ukruciłoby jakiekolwiek uwagi na ten temat. Trzymam kciuki za to, byście potrafili bronić swoich prywatnych spraw.
My z mężem jesli mamy propozycję spotkania ze znajomymi omawiamy to na zasadzie mamy ochotę lub nie i wtedy spotykamy się lub nie. W kazdym gronie w każdej dziedzinie zycia padają "durne" pytania czy uwagi dot. sfery, która jest dla nas niekomfortowa, ale nie powinniśmy się zamykać z tego powodu na spotkania no chyba, że są to ludzie, ktorych akceptujemy a nie lubimy.
Krecha wygląda na prawilnąJeśli ten test robi mnie w chuja, to przynajmniej do soboty (wtedy beta) będę miała chwilę głowy wolnej od staraczkowych myśli. Bardzo tego potrzebuję ...przedwczoraj rano 10 dpo biało na pinku. Ten ze szczocha przed chwilą.
Łapy mi się trzesą
Zobacz załącznik 1544143