reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja miałam w tym miesiącu wysyp po okresie, więc to nie ma chyba reguły 😅 Mój mąż ciągle mi powtarza, że to jest nienormalne, że mam podskórnego syfa czy tam 3 na raz i mam iść od dermatologa 😅
Mój mi ostatnio powiedział, że odkąd palenie rzuciłam to mi się cera poprawiła. To zapytałam czy uwzględnił te wszystkie pryszcze? Bo odkąd tabletki odstawiłam to jestem pryszczata jak dojrzewająca nastolatka 😫 i kurna dzień w dzień coś nowego mam 😥😫

reklama
Mój mi ostatnio powiedział, że odkąd palenie rzuciłam to mi się cera poprawiła. To zapytałam czy uwzględnił te wszystkie pryszcze? Bo odkąd tabletki odstawiłam to jestem pryszczata jak dojrzewająca nastolatka 😫 i kurna dzień w dzień coś nowego mam 😥😫
Pewnie chciał dać Ci do zrozumienia, że podjęłaś dobra decyzję :) Ja niestety też mam dupną cerę, taki chyba mój urok 🤷‍♀️

Robisz peelingi?

ja ostatnio też mam gorszą cerę, jakieś takie podskórne syfy. Poza tym budziłam się z opuchniętymi oczami. Więc odstawiłam całą pielęgnację i zostawiłam tylko mycie i syfiasty krem, ale mi on bardzo służy.
No i ja mam jeszcze ten rumień, to podobno jakaś alergia, ale jakoś nie chce mi się dochodzić.

ja ostatnio też mam gorszą cerę, jakieś takie podskórne syfy. Poza tym budziłam się z opuchniętymi oczami. Więc odstawiłam całą pielęgnację i zostawiłam tylko mycie i syfiasty krem, ale mi on bardzo służy.
No i ja mam jeszcze ten rumień, to podobno jakaś alergia, ale jakoś nie chce mi się dochodzić.
Mój mówi, że to nikotyna że mnie wychodzi pod postacią pryszczy 🤣🤣🤣

Oczywiscie na rocznicę ślubu bedę miała okres... eh. No nic, trzeba będzie być kreatywnynm
Icecream Licking GIF

reklama
Do góry