Żołna
Fanka BB :)
Ja zazdroszczę każdemu kto może normalnie biegać, jeździć na rowerze czy zwyczajnie klęknąćPowrzucam jeszcze żeby wyrobić limit stron Zobacz załącznik 1552499
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zazdroszczę każdemu kto może normalnie biegać, jeździć na rowerze czy zwyczajnie klęknąćPowrzucam jeszcze żeby wyrobić limit stron Zobacz załącznik 1552499
Zdecydowanie mleczna
Albo brakujących elementów nie doszyła jak babcie zaszywały wnuczkom dziury w spodniachhahah dobrze że Ci ich nie wyrzuciła
Swoją drogą zupełnie mi się takie dziurawe nie podobają. Chyba jednak mam ciut więcej niż 17 latAlbo brakujących elementów nie doszyła jak babcie zaszywały wnuczkom dziury w spodniach
To zależy jakie te dziury i ile, kwestia gustuSwoją drogą zupełnie mi się takie dziurawe nie podobają. Chyba jednak mam ciut więcej niż 17 lat
Ja miałam w tym miesiącu wysyp po okresie, więc to nie ma chyba reguły Mój mąż ciągle mi powtarza, że to jest nienormalne, że mam podskórnego syfa czy tam 3 na raz i mam iść od dermatologaEj, a wysyp pryszczy to też objaw ciążowy czy raczej na okres?