Kejcik
Fanka BB :)
No już nie chciałam Ci wypominać tego ale takTo chyba przeze mnie tam dołączyłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No już nie chciałam Ci wypominać tego ale takTo chyba przeze mnie tam dołączyłaś
Dlatego ja nie mam tik toka i żadnych instagramów, bo widzę po moim mężu jaki to zjadacz czasu. On potrafi oglądać dopóki nie zaśnie, później często ja mu odkładam telefon.no właśnie ja powinnam też ogarnąć to scrollowanie. Nie umiem przed spaniem odłozyć telefonu i poczytać książki tylko scrolluję tik toka...
tak, mój też. Ale niestety mój mąż raczej nie ma zadnej refleksji nad tym, żeby trochę zmniejszyć ilość scrollowania.Dlatego ja nie mam tik toka i żadnych instagramów, bo widzę po moim mężu jaki to zjadacz czasu. On potrafi oglądać dopóki nie zaśnie, później często ja mu odkładam telefon.
Musi jutro wystarczyć. Mój mnie wyśmiał jak mu powiedziałam że chce kupić więcej testów na jutroJa ostatnio robiłam Dr. Max paskowy i nie było nawet śladu cienia, więc wydaje mi się okej.
Przyjmuje na klatęNo już nie chciałam Ci wypominać tego ale tak
A mój czasem ma refleksje, nagle sobie uzna, że za długo siedzimy w telefonach, odkłada swój i czepia się, że np. zamiast z nim rozmawiać to ja oglądam coś w telefonie. Po kilku godzinach wraca do tik toka i koniec refleksji.tak, mój też. Ale niestety mój mąż raczej nie ma zadnej refleksji nad tym, żeby trochę zmniejszyć ilość scrollowania.
Ja lubię sobie np w wannie poscrollować, ale niestety potem to się rpzenosi dalej i właśnie najgorsze to przed spaniem...
Haha robię dokładnie to samoJa to najwięcej czasu poświęcam na wrzucanie rzeczy do koszyków w różnych internetowych sklepach i oczywiście później pozostawiam zakupy niedokończone.