reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Jeszcze kilka stron do 1000 :) Damy radę.

Ja po pracy już staram się nie korzystać z mediów. Jedynie na co pozwalam sobie zajrzeć po 15:00 to forum :) Mój mąż natomiast bardzo dużo scrolluje i widzę jak to negatywnie wpływa i na jego samopoczucie i na relacje, W ogóle na elektronika (jak każdy nałóg) jest niszcząca

Dlatego tulę wirtualnie i wysyłam supermoce ❤️

I Love You Hug GIF
Dziękuję. Mam nadzieję, że powtórka HSG coś rozjaśni... 😊

Wczoraj chciałam kupić kilka testów bo wydawało mi się ze nie mam żadnych już… a tu wystarczyło posprzątać w szufladach i nagle 5 znalazłam :D W ogóle mąż nas załatwił, bo zaprosił teściów żeby skorzystali z naszego mieszkania na kilka dni jak będziemy na urlopie. Wiec najbliższe kilka dni to sprzątanie w szafkach… sprzatalybyscie ? Czy nie ? Bo ja już mam jakaś chorą wizje ze teściowie sami w domu to beda przeglądać jak mam ułożone przyprawy i papier toaletowy :D
Zdecydowanie bym sprzątała. Chociaż to ja bym nikogo do domu nie wpuściła pod moją nieobecność 😅

reklama
Jeszcze kilka stron do 1000 :) Damy radę.

Ja po pracy już staram się nie korzystać z mediów. Jedynie na co pozwalam sobie zajrzeć po 15:00 to forum :) Mój mąż natomiast bardzo dużo scrolluje i widzę jak to negatywnie wpływa i na jego samopoczucie i na relacje, W ogóle na elektronika (jak każdy nałóg) jest niszcząca
no właśnie ja powinnam też ogarnąć to scrollowanie. Nie umiem przed spaniem odłozyć telefonu i poczytać książki tylko scrolluję tik toka...

Do góry