Kosinka94
Moderator
To by dostała jeszcze jednego szoku jakby musiała je odkupićhahah dobrze że Ci ich nie wyrzuciła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To by dostała jeszcze jednego szoku jakby musiała je odkupićhahah dobrze że Ci ich nie wyrzuciła
Na forum lepiej nie ustawiajUstawiałam sobie limit 1h na Facebooka i Instagram. Już wykorzystałam przydział na dziś
Dobrze, że nie ustawiłaś sobie limitu na forum możesz nabijać stronyUstawiałam sobie limit 1h na Facebooka i Instagram. Już wykorzystałam przydział na dziś
Tak. Ja się kapnęłam, że został jak wróciłam i mi było głupio ale chyba jej bardziejale wibrator został?
to moja jest na tyle uprzejma, że przez 5 lat jak jesteśmy razem to ani razu nie była u nas ona woli jak jeździmy do niej i ja też wolęmoja nigdy tego nie zrobiła. A nawet jak chce wziąć kubek czy talerz to zawsze pyta. Ale co innego jak coś robi a co innego przeszpiegi
Dziękuję. Mam nadzieję, że powtórka HSG coś rozjaśni...Dlatego tulę wirtualnie i wysyłam supermoce
Na forum lepiej nie ustawiaj
a skąd, nigdy w życiu na forumDobrze, że nie ustawiłaś sobie limitu na forum możesz nabijać strony
Zdecydowanie bym sprzątała. Chociaż to ja bym nikogo do domu nie wpuściła pod moją nieobecnośćWczoraj chciałam kupić kilka testów bo wydawało mi się ze nie mam żadnych już… a tu wystarczyło posprzątać w szufladach i nagle 5 znalazłam W ogóle mąż nas załatwił, bo zaprosił teściów żeby skorzystali z naszego mieszkania na kilka dni jak będziemy na urlopie. Wiec najbliższe kilka dni to sprzątanie w szafkach… sprzatalybyscie ? Czy nie ? Bo ja już mam jakaś chorą wizje ze teściowie sami w domu to beda przeglądać jak mam ułożone przyprawy i papier toaletowy
no właśnie ja powinnam też ogarnąć to scrollowanie. Nie umiem przed spaniem odłozyć telefonu i poczytać książki tylko scrolluję tik toka...Jeszcze kilka stron do 1000 Damy radę.
Ja po pracy już staram się nie korzystać z mediów. Jedynie na co pozwalam sobie zajrzeć po 15:00 to forum Mój mąż natomiast bardzo dużo scrolluje i widzę jak to negatywnie wpływa i na jego samopoczucie i na relacje, W ogóle na elektronika (jak każdy nałóg) jest niszcząca