reklama
Magdalena09
Fanka BB :)
no u nas też jest tak że oni chcą żebyśmy to my tylko jeździli ale ja mówię że na nich też czekamy i nie mają wyjściato moja jest na tyle uprzejma, że przez 5 lat jak jesteśmy razem to ani razu nie była u nas ona woli jak jeździmy do niej i ja też wolę
nieznośne_poplątanie
Ja ostatnio robiłam Dr. Max paskowy i nie było nawet śladu cienia, więc wydaje mi się okej.Jaki test ciążowy polecacie? Mam w domu Dr.Max (czułość 10), ale szczerze mówiąc pierwszy raz go na oczy widzę dobrze się wybarwia? Czy lepiej na jutro zaopatrzyć się w inny?
Panda91
Najgorszy jest początek jak w każdym nawyku, a później już nawet nie chce się tam zaglądaćno właśnie ja powinnam też ogarnąć to scrollowanie. Nie umiem przed spaniem odłozyć telefonu i poczytać książki tylko scrolluję tik toka...
Kejcik
No właśnie, w moim związku to jednak ja zdecydowanie więcej się gapię w telefon i czasem mam pogadankę z tego tytułu toteż postanowiłam sobie na bezsensowne pożeracze czasu zrobić limit aczkolwiek odkąd dołączyłam na fb do grupy o invitro to czytam wszystko co tam jest, więc jednak jest jakaś wartość dodana do tego scrollowania w tym przypadku ale masz rację, należy się trochę wziąć w garść w tym aspekcieJeszcze kilka stron do 1000 Damy radę.
Ja po pracy już staram się nie korzystać z mediów. Jedynie na co pozwalam sobie zajrzeć po 15:00 to forum Mój mąż natomiast bardzo dużo scrolluje i widzę jak to negatywnie wpływa i na jego samopoczucie i na relacje, W ogóle na elektronika (jak każdy nałóg) jest niszcząca
Brownie1992
Moderator
Przecież ja robię za Ciebie xd2.08. jutro robimy 250 przysiadów
Bolilol
Nie no, muszę sobie sama na tego ciąża zasłużyć. Dzisiaj jeszcze 60 szczęśliwie plecy mi tak poszły, że przysiady to jest serio jedyne, co mogę robić bez bóluPrzecież ja robię za Ciebie xd
aurii_orelii
ja tez..... albo najczęściej włączam serialno właśnie ja powinnam też ogarnąć to scrollowanie. Nie umiem przed spaniem odłozyć telefonu i poczytać książki tylko scrolluję tik toka...
Brownie1992
Moderator
To chyba przeze mnie tam dołączyłaśNo właśnie, w moim związku to jednak ja zdecydowanie więcej się gapię w telefon i czasem mam pogadankę z tego tytułu toteż postanowiłam sobie na bezsensowne pożeracze czasu zrobić limit aczkolwiek odkąd dołączyłam na fb do grupy o invitro to czytam wszystko co tam jest, więc jednak jest jakaś wartość dodana do tego scrollowania w tym przypadku ale masz rację, należy się trochę wziąć w garść w tym aspekcie
reklama
LadyCaro
też. Zdarza mi się tak o 20 zalec na kanapie z laptopem i marnować czas. Też nie karcę się za to, nie mam jaranka, żeby być 100% czasu produktywną, ale możnaby zmniejszyć trochę ilość marnowanego czasu.ja tez..... albo najczęściej włączam serial