reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
no, ja zawsze się staram, żeby moje posiłki były pelnowartościowe, jem masę, naprawde masę warzyw, strączki, jajka, mało mięsa. No i nie tyję, to najważniejsze. Ale dziwi mnie to, wszystkie kalkulatory wyliczają mi zapotrzebowanie jakieś 2000 kalorii, a ja myślę, ze bankowo jem ponad 3k.Ja całe życie byłam szczupła, aż do momentu rozpoczęcia pracy w korpo. W przeciągu roku przybyło mi 10 kg, odstawiłam tabletki anty i przybyło kolejne 10. Od tego czasu byłam kilka razy na diecie, gdzie chudłam 10 kg i potem przybierałam 15 kg za kolejne trzy miesiące. Wystarczy ze spojrzę na burgera i od razu mam dwa kg więcej. Niestety ale rozjechane hormony,gorszy metabolizm i mniejsza ilość ruchu oraz IO skutkuje tym ze nawet nie marze o powrocie do wagi z 6 z przodu. Ale powolutku, może wie uda. Dziś na wadze minus 5 kg, mimo grilla w weekend
@LadyCaro jedzenie po korek jest Ok, szczególnie jak w Twoim przypadku jesz pełnowartościowe posiłki, masz dużo mięśni i odpowiednie Bmi i uprawiasz sport kilka razy w tygodniu. Widocznie Twój organizm potrzebuje tyle Jedzenie pod korek dla kogos kto nie ma aktywności fizycznej i je sam junk foood, a dodatkowo już ma nadwagę będzie nie ok.
Motylkowa!
Jeśli jesz 3 tys kalorii i waga się nie podnosi to widocznie tyle twoje ciało potrzebuje to tylko liczba, a te kalkulatory to.. statystykano, ja zawsze się staram, żeby moje posiłki były pelnowartościowe, jem masę, naprawde masę warzyw, strączki, jajka, mało mięsa. No i nie tyję, to najważniejsze. Ale dziwi mnie to, wszystkie kalkulatory wyliczają mi zapotrzebowanie jakieś 2000 kalorii, a ja myślę, ze bankowo jem ponad 3k.
Motylkowa!
Wczoraj chciałam kupić kilka testów bo wydawało mi się ze nie mam żadnych już… a tu wystarczyło posprzątać w szufladach i nagle 5 znalazłam W ogóle mąż nas załatwił, bo zaprosił teściów żeby skorzystali z naszego mieszkania na kilka dni jak będziemy na urlopie. Wiec najbliższe kilka dni to sprzątanie w szafkach… sprzatalybyscie ? Czy nie ? Bo ja już mam jakaś chorą wizje ze teściowie sami w domu to beda przeglądać jak mam ułożone przyprawy i papier toaletowy
Żołna
Ja bym musiała. Już kilka razy przyłapałam teściową jak mi do szafek zaglądałaWczoraj chciałam kupić kilka testów bo wydawało mi się ze nie mam żadnych już… a tu wystarczyło posprzątać w szufladach i nagle 5 znalazłam W ogóle mąż nas załatwił, bo zaprosił teściów żeby skorzystali z naszego mieszkania na kilka dni jak będziemy na urlopie. Wiec najbliższe kilka dni to sprzątanie w szafkach… sprzatalybyscie ? Czy nie ? Bo ja już mam jakaś chorą wizje ze teściowie sami w domu to beda przeglądać jak mam ułożone przyprawy i papier toaletowy
Motylkowa!
No i właśnie tego się boje brr. A ja kubeczki na siki i testy owulacyjne i ciążowe we wszystkich szufladach w łazience trzymamJa bym musiała. Już kilka razy przyłapałam teściową jak mi do szafek zaglądała
aurii_orelii
Pod naszą nieobecnośc tesciowa zawsze przychodziła niby do kwiatków. Szkoda, że mieliśmy tylko zamiokulkasa co go miesiąc podlewać nie trzeba. A ona luuubi grzebać innym po szafkach. Więc już jak przyłaziła to pod jakimś konkretnym pretekstem. Raz przyszła zobaczyć nasze nowe łóżko a ja pod poduszką zostawiłam wibrator. Od tamtej pory jej nie byłoWczoraj chciałam kupić kilka testów bo wydawało mi się ze nie mam żadnych już… a tu wystarczyło posprzątać w szufladach i nagle 5 znalazłam W ogóle mąż nas załatwił, bo zaprosił teściów żeby skorzystali z naszego mieszkania na kilka dni jak będziemy na urlopie. Wiec najbliższe kilka dni to sprzątanie w szafkach… sprzatalybyscie ? Czy nie ? Bo ja już mam jakaś chorą wizje ze teściowie sami w domu to beda przeglądać jak mam ułożone przyprawy i papier toaletowy
Kejcik
szach matPod naszą nieobecnośc tesciowa zawsze przychodziła niby do kwiatków. Szkoda, że mieliśmy tylko zamiokulkasa co go miesiąc podlewać nie trzeba. A ona luuubi grzebać innym po szafkach. Więc już jak przyłaziła to pod jakimś konkretnym pretekstem. Raz przyszła zobaczyć nasze nowe łóżko a ja pod poduszką zostawiłam wibrator. Od tamtej pory jej nie było
reklama