reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Wracając jeszcze do wczorajszego wątku, zostawiam dla chętnych link, gdzie opisane jest w skrócie co kościołowi przeszkadza w zapłodnieniu pozaustrojowym😉

ważę niecałe 70 kg
Kiedyś jak ważyłam 63kg, to widziałam siebie jako taką pulchną, nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze. A teraz mam +15kg i zastanawiam się co mi wtedy w głowie siedziało. Swoją drogą te wagowe sprawy zawsze mnie bawią, bo czasem widzę po swoich znajomych, że np. jedna dziewczyna taka no powiedziałabym raczej nie wybitnie szczupła twierdzi, że waży 52kg, a inna która wizualnie jest już otyła i to tak na II stopień twierdzi, że waży 80kg. Nie wiem czy mówią prawdę, ale w każdym razie mnie już nie dziwi, gdy widzę szczupłą dziewczynę, a okazuje się, że waży 70kg przy średnim wzroście.

Witam się z Wami dziewczynki po urlopie w pierwszym dniu pracy :) Urlop aktywnie, Bieszczady, namioty nad Wisłą, rowerek. Seksy były ale przed owu bo ostatnie dni Stary był ledwo żywy po seksach 3 razy dziennie :D miałąm okazję też zaobserwować swój organizm i zauważyłam, że przy drożnym jajowodzie mam cykle 17/28 dni przy niedrożnym ponad 30 ;) ot taka ciekawostka :D

Jako, że nie ma szans na nadrobienie ponad dwóch tygodni to tak w skrócie...
@AScarlett gratuluje i trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy.
@Brownie1992 jak się czujesz po hiperolaparo?

Miło wrócić do pracy kiedy wszyscy się cieszą i mówią, że praca beze mnie to jak zupa bez przypraw :D nooo prawie wszyscy 🤣 Pięknego dnia dla Was :*

Kiedyś jak ważyłam 63kg, to widziałam siebie jako taką pulchną, nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze. A teraz mam +15kg i zastanawiam się co mi wtedy w głowie siedziało. Swoją drogą te wagowe sprawy zawsze mnie bawią, bo czasem widzę po swoich znajomych, że np. jedna dziewczyna taka no powiedziałabym raczej nie wybitnie szczupła twierdzi, że waży 52kg, a inna która wizualnie jest już otyła i to tak na II stopień twierdzi, że waży 80kg. Nie wiem czy mówią prawdę, ale w każdym razie mnie już nie dziwi, gdy widzę szczupłą dziewczynę, a okazuje się, że waży 70kg przy średnim wzroście.
prawda, waga to nie jest jakiś super wyznacznik. Ale ja np wymiarów też nie mam małych. W talii mam ponad 70 cm, w biodrach 100.

reklama
Do góry