kicikocia
Fanka BB :)
Ja słaba jestem w ocenianiu wagi. Figury zazdroszczę!
Ja mam 165cm i 72kg. Wyglądam moim zdaniem źle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja słaba jestem w ocenianiu wagi. Figury zazdroszczę!
No ja widzę!Dziewczyny… mówiłam, że nie zatestuję i oczywiście pękłam… proszę powiedzcie, że Wy też to widzicie
musze poczekac az Stary wyjdzie z domu i bede myslec wtedy xdJa zazdroszczę Wam dostępu do zrobienia bety wiec na waszym miejscu @Wiola.G1234 i @Tralalala25 od razu bym poszła
Chciałaś jak najdłużej cieszyć się urlopem więc będziesz wcześniej wstawać.Mam dzisiaj pierwszy dzień urlopu. Dlaczego więc umówiłam się na 8 rano na paznokcie, podczas gdy tak wcześnie nie wstaje nawet jak idę do pracy? Tego najstarsi górale nie wiedzą
Widzę że ważymy i mierzymy praktycznie tyle samo też się źle z tym czujęJa słaba jestem w ocenianiu wagi. Figury zazdroszczę!
ja już chwilę nie stawałam na wagę ale też mogło y być lepiej. U mnie 170cm i ostatnio było 68kgJa słaba jestem w ocenianiu wagi. Figury zazdroszczę!
widzę!!Dziewczyny… mówiłam, że nie zatestuję i oczywiście pękłam… proszę powiedzcie, że Wy też to widzicie