Kejcik
Fanka BB :)
o wow, to tego nie wiedziałam, że aż dają zakaz uczestnictwaJa dokonałam apostazji i mam niby zabronione uczestnictwo w obrządkach jakichkolwiek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o wow, to tego nie wiedziałam, że aż dają zakaz uczestnictwaJa dokonałam apostazji i mam niby zabronione uczestnictwo w obrządkach jakichkolwiek.
Dużo musiałaś się nachodzić, żeby zakończyc tę procedurę sukcesem?Ja dokonałam apostazji i mam niby zabronione uczestnictwo w obrządkach jakichkolwiek.
Cmentarz sam w sobie raczej nie jest katolicki, a komunalny. Jest to własność miasta, nie kościoła. Pogrzeb normalnie, tylko zamiast księdza osoba zajmująca się prowadzeniem pogrzebów świeckich.A z ciekawości zapytam. Jak jesteście niewierzące, to jak miałby wyglądać pogrzeb? Bo rozumiem, że na katolickim cmentarzu nie chcecie? Przepraszam, za taki temat, ale jestem ciekawa.
Ja sama jestem wierząca, więc interesuje mnie inny punkt widzenia.
Okej, masz w sumie rację.Cmentarz sam w sobie raczej nie jest katolicki, a komunalny. Jest to własność miasta, nie kościoła. Pogrzeb normalnie, tylko zamiast księdza osoba zajmująca się prowadzeniem pogrzebów świeckich.
czy ja wiem czy dziwne my z mężem mamy ustalone co i jakOkej, masz w sumie rację.
Ja dziś przy okazji wizyty na cmentarzu nawet z mężem gadałam w razie co jaki pomnik bym chciała xD to chyba nie jest normalne
Mam część wyników z wczoraj.
Prolaktyna 20,5ng/mL, testosteron 0,234ng/mL - więc ładnie.
Gorzej z glukozą i insuliną. Nie wiem co tu się zadziało:
Na czczo: glukoza 100, insulina 8 - więc w miarę git.
Po 1h: glukoza 100, insulina 157
Po 2h: glukoza 95, insulina 97
Reszty wyników jeszcze nie ma.
Dokładnie tak jak @Bolilol napisała.A z ciekawości zapytam. Jak jesteście niewierzące, to jak miałby wyglądać pogrzeb? Bo rozumiem, że na katolickim cmentarzu nie chcecie? Przepraszam, za taki temat, ale jestem ciekawa.
Ja sama jestem wierząca, więc interesuje mnie inny punkt widzenia.
Mi się podobają te proste zagraniczne tabliczki i trawa. Jakoś drażni mnie ten cmentarniany przepych.Okej, masz w sumie rację.
Ja dziś przy okazji wizyty na cmentarzu nawet z mężem gadałam w razie co jaki pomnik bym chciała xD to chyba nie jest normalne