reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A Wasi panowie zauważają zmiany? 😁Mój kiedys nie zauważał zmiany koloru z blondu na blond, ale jakoś ostatnio się poprawił i zauważa jak pofarbuje włosy czy zrobię hennę na brwi.😁
Li8ixPL.500.mem_edit_246825362404002.jpg

reklama
Dobry wieczór, dobry wieczór.. Melduje się już dziś, jutro powinnam testować ale... Tego nie zrobię.. Ponieważ dziś trafiłam na tutejszy Spoed, odpowiednik soru, w pracy męczyły mnie strasznie zawroty głowy i ucisk w klatce piersiowej, wczoraj nie mogłam zasnąć, bo myślałam, że mi serce wyskoczy.. Trochę ostatnio mam stresów prywatnych.. Zrobili ekg, ciśnienie miałam trochę za wysokie, pobrali krew, siuski, wszystkie wyniki dobre, te na ciąże negatywne, więc nie ma sensu jutro testować.. Jeśli chodzi o moje objawy ciążowo nie ciążowe to cycki bolą jak cholera, zwłaszcza prawy, najpierw zaczęło się od sutków a teraz całe piersi, podbrzusze kłuję tak dziwnie, pachwina prawa ciągnie, jestem rozemocjonowana ryczałam dzisiaj pół dnia i tyle.. Typowe PMS 😜 dziś mój 26 dc, w poniedziałek powinnam dostać okres... Niby owulacja była 16.07 więc w sumie 2 tygodnie temu.. Mała iskierka nadziei się jeszcze pali, że może owulka się przesunęła.. Ahh.. W każdym razie co ma być to będzie..
Dużo zdrówka! Odpoczywaj, może jeszcze coś zakiełkuje 🤞

Ale tu cisza, to mema se wstawię 😁
Zobacz załącznik 1551969
To mi przypomina historię, jak zobaczyłam ogromnego pająka w domu chyb o 1 w nocy, a miałam kolegę, który mieszkał na tym samym osiedlu, więc niewiele myśląc napisałam mu, żeby przyszedł zabić mi pająka. Rano okazało się że już spał, ale jak wstał i przeczytał, to zrozumiał, że zapraszam go na seks 😂

Mnie tez denerwuje chu.owe parkowanie, ale do szewskiej pasji doprowadza mnie, kiedy kto mi się wpycha bez kierunkowskazu. Tak to wpuszczam zawsze, nawet hamuję, żeby ktoś sobie wjechał. Ale jak nie sygnalizuje, to a Chiny mu nie dam i dzisiaj miałam taka sytuację. Wyobraźcie sobie, ze baba wjechała przede mnie na kolejnym skrzyżowaniu i pasażerka wysiadła, żeby mi przyjść powiedzieć, ze powinnam ja wpuścić. Ludzie mają sieczkę w głowie ;)

A Wasi panowie zauważają zmiany? 😁Mój kiedys nie zauważał zmiany koloru z blondu na blond, ale jakoś ostatnio się poprawił i zauważa jak pofarbuje włosy czy zrobię hennę na brwi.😁
Zobacz załącznik 1551986
mój nic nie widzi. Ostatnio byłam pierwszy raz na rzęsach i oczywiście nie zauważył 😂
Ale przynajmniej poznał, że paznokcie się nie zmieniły 😂

reklama
Do góry