reklama
nudella
Fanka BB :)
Dużo zdrówka! Odpoczywaj, może jeszcze coś zakiełkujeDobry wieczór, dobry wieczór.. Melduje się już dziś, jutro powinnam testować ale... Tego nie zrobię.. Ponieważ dziś trafiłam na tutejszy Spoed, odpowiednik soru, w pracy męczyły mnie strasznie zawroty głowy i ucisk w klatce piersiowej, wczoraj nie mogłam zasnąć, bo myślałam, że mi serce wyskoczy.. Trochę ostatnio mam stresów prywatnych.. Zrobili ekg, ciśnienie miałam trochę za wysokie, pobrali krew, siuski, wszystkie wyniki dobre, te na ciąże negatywne, więc nie ma sensu jutro testować.. Jeśli chodzi o moje objawy ciążowo nie ciążowe to cycki bolą jak cholera, zwłaszcza prawy, najpierw zaczęło się od sutków a teraz całe piersi, podbrzusze kłuję tak dziwnie, pachwina prawa ciągnie, jestem rozemocjonowana ryczałam dzisiaj pół dnia i tyle.. Typowe PMS dziś mój 26 dc, w poniedziałek powinnam dostać okres... Niby owulacja była 16.07 więc w sumie 2 tygodnie temu.. Mała iskierka nadziei się jeszcze pali, że może owulka się przesunęła.. Ahh.. W każdym razie co ma być to będzie..
Bolilol
mam nadzieję, że będzie miał jakiś pomysłPółtora miesiąca temu przestał. Zapytam lekarza co z tym zrobić.
Poza tym... My mamy koncentrację 0,94mln/ml, morfologii się nie da zbadać, a i tak sikam na te testy ciążowe, bo przecież dopóki są plemniki, dopóty jest nadzieja
Motylkowa!
.A Wasi panowie zauważają zmiany? Mój kiedys nie zauważał zmiany koloru z blondu na blond, ale jakoś ostatnio się poprawił i zauważa jak pofarbuje włosy czy zrobię hennę na brwi.
Zobacz załącznik 1551986
Ostatnia edycja:
nudella
O nieee.... Zabiłabym!Ja poszłam raz na geometrię i laminacje brwi, zadowolona wchodzę do domu i się pytam czy coś widzi stary na mojej twarzy nowego a on „hmmmm no masz takie wągry na nosku…” myślałam ze zabije!
To mi przypomina historię, jak zobaczyłam ogromnego pająka w domu chyb o 1 w nocy, a miałam kolegę, który mieszkał na tym samym osiedlu, więc niewiele myśląc napisałam mu, żeby przyszedł zabić mi pająka. Rano okazało się że już spał, ale jak wstał i przeczytał, to zrozumiał, że zapraszam go na seksAle tu cisza, to mema se wstawię
Zobacz załącznik 1551969
Mnie tez denerwuje chu.owe parkowanie, ale do szewskiej pasji doprowadza mnie, kiedy kto mi się wpycha bez kierunkowskazu. Tak to wpuszczam zawsze, nawet hamuję, żeby ktoś sobie wjechał. Ale jak nie sygnalizuje, to a Chiny mu nie dam i dzisiaj miałam taka sytuację. Wyobraźcie sobie, ze baba wjechała przede mnie na kolejnym skrzyżowaniu i pasażerka wysiadła, żeby mi przyjść powiedzieć, ze powinnam ja wpuścić. Ludzie mają sieczkę w głowie
Bolilol
mój nic nie widzi. Ostatnio byłam pierwszy raz na rzęsach i oczywiście nie zauważyłA Wasi panowie zauważają zmiany? Mój kiedys nie zauważał zmiany koloru z blondu na blond, ale jakoś ostatnio się poprawił i zauważa jak pofarbuje włosy czy zrobię hennę na brwi.
Zobacz załącznik 1551986
Ale przynajmniej poznał, że paznokcie się nie zmieniły
nudella
A jakbyś mu tak powachlowała rzęsami to by zapytał czy coś Ci do oka wpadło?mój nic nie widzi. Ostatnio byłam pierwszy raz na rzęsach i oczywiście nie zauważył
Ale przynajmniej poznał, że paznokcie się nie zmieniły
reklama
Bolilol
PrawdopodobnieA jakbyś mu tak powachlowała rzęsami to by zapytał czy coś Ci do oka wpadło?