Kasienkaol
Fanka BB :)
Macie juz koniec przysiadów, teraz chwalcie sie efektami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie widzę żadnychMacie juz koniec przysiadów, teraz chwalcie sie efektami
Jeszcze nie koniecMacie juz koniec przysiadów, teraz chwalcie sie efektami
Dawaj!a mogę ja się pochwalić swoimi efektami? Spompowałam sobie brzuch i się jaram
Ale pieprzysz na pewno są efekty!ja nie widzę żadnych
Ja się mogę pochwalić co najwyżej fałdką na brzuchua mogę ja się pochwalić swoimi efektami? Spompowałam sobie brzuch i się jaram
Dawaj fotoa mogę ja się pochwalić swoimi efektami? Spompowałam sobie brzuch i się jaram
Na bank są, nie widzisz bo pewnie za czesto poslady ogladalasja nie widzę żadnych
Co robisz na brzuch? Ja lubie plank spięcia i allahya mogę ja się pochwalić swoimi efektami? Spompowałam sobie brzuch i się jaram
Przecież @Brownie1992 robiła przysiady przez pierwszy tydzień a później leżała na kanapie i wpieprzała maczka@Brownie1992 skoro tak piszesz to pewnie Ty masz mocne efekty