reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

ja polecam apkę Zdrowe Zakupy - skanujesz kod kreskowy i wiesz czy warto wkładać produkt do koszyka 😅 na początku dużo sprawdzałam, teraz już sporadycznie bo „nauczyłam się” co dobre, a co złe 😊
Tak właśnie te kilka lat temu sprawdzałam, teraz wiadomo, ze jak człowiek kupuje niektóre (te same produkty) to wiadomo, które są „dobre”.
To tak samo jak z liczeniem kalorii , jak ktoś się tym zajmował, to mniej więcej wie, ile co ma kcal ;)

reklama
Kiedyś czytalam, że rano, bo jest największe stężenie, a progesteron wydziela się skokowo. Ale nie wiem na ile to sprawdzone. Ja przeważnie robiłam rano, nie trzeba być na czczo.
Jeśli planujesz powtarzać- to mniej wiecej o tej samej godzinie, żeby można bylo porównać odpowiednio.
Dziekuje, chce sprawdzic czy mam wgl owulacje, w kocu od pierwszego syna byłam na antykoncepcji,
W sumie 4 lata.

ale bardzo ciężko znaleźć dobre produkty. W Lidlu nie ma żadnego takiego jogurta, jest ten kokosowy jedynie. Jest jakiś 3 składniki, ale jak zobaczysz skład to oczywiście chyba na drugim miejscu cukier 🤣
Jest seria produktow w lidlu, jogurtów bez cukru, i oczywiscie planton tez:) sa czasem jogurcik ACTIV za około 1,20 bez cukru z niska zawartością tłuszczu tez o dobrym składzie:) Biedronka- polecam kvarg;)

reklama
Hej dziewczyny, dalej czekam na okres, ale dzis pojawil mi sie cien na tescie. Kreska jest cienka jak niteczka, zaczynam 29 dc. Moze to zwykla fabryczna, ale pojade to sprawdzic. Wiecie ze juz zaplacilam za procedure i w lodowce mam zapas lekow i to mnie zaczelo stresowac 🤔
Ja tak zaszłam w ciążę. Po zapłaceniu za procedurę. Trzymam kciuki mocno, bo ja widzę kreseczkę 🤩

Do góry