reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja się nie nadaje na wyzwania bez cukru, cukier to moje życie 😄 chyba, że pojawiłyby się jakieś mocne okoliczności żeby zrezygnować, to wtedy może bym podołała.
Już samo profilowe Cię z tym zdradza 😂

Moją słabością tez są niestety słodycze.. i kawa. Jednak był czas, ze na kilka miesięcy zrezygnowałam z cukru dla dobra starań. Czułam się wtedy super, lekko, szczupło. Ale wrocilam do słodkich przyjemności i na razie nie zamierzam sobie odmawiać ;)
Za to z kawy nie zrezygnuje, nie wyobrażam sobie życia bez kawy ☕

reklama
Już samo profilowe Cię z tym zdradza 😂

Moją słabością tez są niestety słodycze.. i kawa. Jednak był czas, ze na kilka miesięcy zrezygnowałam z cukru dla dobra starań. Czułam się wtedy super, lekko, szczupło. Ale wrocilam do słodkich przyjemności i na razie nie zamierzam sobie odmawiać ;)
Za to z kawy nie zrezygnuje, nie wyobrażam sobie życia bez kawy ☕
Ja mam podobnie uwielbiam sobie wypić kawkę i do tego jakieś ciasteczko 😁
Dlatego nie odmawiam sobie tego. Staram się jeść w miarę zdrowo, do tego od czasu do czasu fastfood więc od jednego ciastka jeszcze nikomu dupy nie rozerwało 😁

Strasznie długo każą Ci na te wyniki czekać :(
miało być do 6 tygodni, teraz jest 8... Generalnie od początku starań mamy jakiegoś pecha, wszystko nam się przedłuża, ciągle coś się odwleka. To cud, że nie usłyszałam, że akurat w tych dniach cyklu, w których mam się pojawić na wizycie, lekarz nie jest na jakimś urlopie - bo to było to, czego się najmocniej bałam dzwoniąc tam dzisiaj.

Obecnie marzę tylko o tym, by dokladnie za miesiąc zacząć procedurę.

reklama
Jestem 7dpo i poszłam rano zbadać progesteron, uff 😮‍💨

Załączniki

• IMG_5285.jpeg
    IMG_5285.jpeg
    208,7 KB · Wyświetleń: 87
Do góry