reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ale że we trzy to źle? ;)
Dobrze, zrobimy sobie kółko wzajemnej adoracji 🤣
Hocus Pocus Witch GIF by Walt Disney Studios

a to są jakieś przeciwwskazania? Bo ja też biorę
Ja nie wiem to mój pierwszy raz , ale jak mam wypić 1 piwo i sobie zaszkodzić to wole nie.
Patrzyłam na necie to jakiś specjalnych przeciwskazań nie ma, ale wole zapytać jeszcze Was.
Dlatego rzuciłam pytanie.
Dziewczęta od jednego piwa nic się nikomu nie stanie. Tymbardziej, że bierzecie dopochwowo 😉

Dziewczęta od jednego piwa nic się nikomu nie stanie. Tymbardziej, że bierzecie dopochwowo 😉
Dzięki, zatem otworzyłam, zimne jak iglo 😃
P.s zamazane zdjecie bo mam walnieta szybke w aparacie , ale jutro zmieniam telefon, tzn. Będe mieć 2 tele , angielska karta do nowego a polska zostawie w tym 😬

Załączniki

• 20230727_192122.jpg
    20230727_192122.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 68
Ja właśnie zeżarłam orgazmicznie pyszne risotto🤤🤤🤤 w moim przypadku dewiza „przez żołądek do serca” sprawdza się sto procent a Stary po prostu wymiata w kuchni 😍 chyba zasłużył na napiwek 👉🏻👌🏻🤣

Ale zważywszy na dodane do gara pol kostki masła 💛 to jutro kupuję suple na cholesterol🤭

Załączniki

• IMG_1472.jpeg
    IMG_1472.jpeg
    111,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry