reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ja tez dziś miałąm na obiad kalafiorową. A teraz jem potreningowy makaron ze szpinakiem i łososiem :)
Przeczytałam proteinowy i już googluje. I tak patrzę jakoś się to specjalnie nie różni od zwykłego więc się cofam i patrzę, a tu potreningowy. Już mi się w oczach jebie po tych halucynkach.

ej a ja w piątek chciałam być dobrą żoną i wyciągnęłam mężowi kotlety z zamrażarki. Okazały się kotletami z soczewicy.
Myślę, że już nigdy nie spojrzy na mnie tak samo.
Mój by mi wypominał do końca życia 😆

Przeczytałam proteinowy i już googluje. I tak patrzę jakoś się to specjalnie nie różni od zwykłego więc się cofam i patrzę, a tu potreningowy. Już mi się w oczach jebie po tych halucynkach.
Też przeczytałam proteinowy 🙈

Kiedyś prówbowałam zastąpić zwykły makaron jakimś z groszku czy z soczewicy, ale prawie się zrzygałam i już więcej nie próbowałam.

reklama
A ja bardzo lubię z soczewicy albo z ciecierzycy :) Z groszku faktycznie jest paskudny.
jeden z nich był akceptowalny jak utaplałam w aromatycznym sosie. Ale nie, ta zmiana nie jest dla mnie.
Chce jeszcze tych noodli 0 kcal spróbować, ale podjerzewam, że wylądują w kiblu

Do góry