reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dzień dobry! Przychodzę z poradą/przestrogą dlaczego warto patrzeć ludziom na ręce: pojechałam dzisiaj do luxmedu na pobranie wymazów na posiew tlenowy, beztlenowy i jakiś tam jeszcze, patrzę co robi ta położna, a ona otwiera te zestawy do wymazów, wyciąga te ‚opakowania’, do których wkłada się patyczki po pobraniu wymazu, kładzie je na biurku, opisuje, a później wkłada z powrotem do zestawów tak, że dotykały tych patyczków xD jak jej powiedziałam, że to wszystko teraz już nie jest jałowe i to trochę kiepsko biorąc pod uwagę, że mamy sprawdzać obecność bakterii to zaczęła się trząść i jąkać, ale w końcu przyznała mi rację i wzięła nowe zestawy, pobrała jak trzeba i opisała probówki po wszystkim xdd

reklama
Hellow laski, ja za to od trzech dni budzę się nad ranem i nie mogę już spać 😩 dziś od 4.. Wczoraj strasznie bolał mnie krzyż i miałam mega zgagę, dziś minęło 🤣 zrobiłam dziś znowu test i negatywny, w poniedziałek planowany @ żadnych innych objawów które mogłyby wskazywać, że się udało 🥴

Ja mam już dość tych owulakow, moglyby przestać wychodzić. Bo mam ciagłe wrażenie, ze o ten jeden sex będzie za mało. No i wczoraj faktycznie nie było i jak to się ma do premom, on pierwszego pozytywu nie bierze jako pik.
Premom wylicza peak dopiero po pierwszym negatywnym. Możesz sobie sama ustawić ten pierwszy pozytyw jako peak w apce przesuwając zdjęcie danego testu w lewo i pojawia się opcja usunięcia i oznaczenia piku.

Kobito te twoje testy już dawno pozytywne po co glowe sobie jeszcze zawracasz tymi testami🫣
Ostatni cykl kontrolowany...
Nie chcę już od kolejnego kontrolować czegokolwiek, został do wysikania ostatni, będę pracować nad wyplenieniem z mojego zycia "tych nawyków" kontroli cyklu. Najzwyczajniej w świecie poddaje się 🏳

Dzień dobry! Przychodzę z poradą/przestrogą dlaczego warto patrzeć ludziom na ręce: pojechałam dzisiaj do luxmedu na pobranie wymazów na posiew tlenowy, beztlenowy i jakiś tam jeszcze, patrzę co robi ta położna, a ona otwiera te zestawy do wymazów, wyciąga te ‚opakowania’, do których wkłada się patyczki po pobraniu wymazu, kładzie je na biurku, opisuje, a później wkłada z powrotem do zestawów tak, że dotykały tych patyczków xD jak jej powiedziałam, że to wszystko teraz już nie jest jałowe i to trochę kiepsko biorąc pod uwagę, że mamy sprawdzać obecność bakterii to zaczęła się trząść i jąkać, ale w końcu przyznała mi rację i wzięła nowe zestawy, pobrała jak trzeba i opisała probówki po wszystkim xdd
Dlatego ja nie lubię być pacjentem, bo czasem to takich rzeczy można się naoglądać, że aż słabo się robi. 🙄

Coooooooooo? 😳

reklama
Do góry