reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

w sumie wszystkie możliwe, najgorsze, że do tej pory mogło się nic nie dziać i nagle jeb. Ja tak miałam z kiwi jak byłam nastolatką, najpierw klucha w buzi zamiast języka, rodzice kazali mi wypić wapno, że niby wyolbrzymiam, dopiero jak do nich wróciłam po 2 minutach z pytaniem, czy od wapna mogły mi tak usta spuchnąć (i tu wary-obciagary), to ojciec mnie na sor wyjąc jak syrena wiózł 😂 a mi już gardło puchło 😅
My też wczoraj jechaliśmy na wariata, a jeszcze trafiliśmy na korki. Najbardziej podtrzymało mnie na duchu, jak mąż spojrzał na mnie i powiedział dość głośno i z lekkim przerażeniem "twarz ci puchnie", na co dziecko skwitowało "mamusiu wrócisz jeszcze ze szpitala?". Nie ma to jak pełne wsparcie. 😆

reklama
Ja mam już dość tych owulakow, moglyby przestać wychodzić. Bo mam ciagłe wrażenie, ze o ten jeden sex będzie za mało. No i wczoraj faktycznie nie było i jak to się ma do premom, on pierwszego pozytywu nie bierze jako pik.

Załączniki

• 20230725_084032.jpg
    20230725_084032.jpg
    834,5 KB · Wyświetleń: 62
  • Screenshot_20230725_084415_Premom.jpg
    Screenshot_20230725_084415_Premom.jpg
    230 KB · Wyświetleń: 56
Cześć dziewczyny!

Byłam dziś na moni przed iui, ale okazało się, że pęcherzyk niedawno pękł i zabieg przekładamy na kolejny cykl. Coś ta trzecia inseminacja nie jest mi dana, bo drugi cykl z rzędu przekładamy.
Miałam już nie wierzyć w żadne znaki, ale znowu napełniłem się nadzieją, że tym razem nam się uda. Będzie bolało…

A mnie codziennie w nocy budzi zdrętwiała ręka 🥲 kiedyś przewróciłam się na łokieć i miałam uszkodzony nerw pewnie teraz daje o sobie znać 😒

Mam dziś taki ból jajnika , że zaraz padnę. 🥶🥶🥶
Mnie wczoraj tak naparzały jajniki, a dziś już było widać pęknięty pęcherzyk ;) działaj!

My też wczoraj jechaliśmy na wariata, a jeszcze trafiliśmy na korki. Najbardziej podtrzymało mnie na duchu, jak mąż spojrzał na mnie i powiedział dość głośno i z lekkim przerażeniem "twarz ci puchnie", na co dziecko skwitowało "mamusiu wrócisz jeszcze ze szpitala?". Nie ma to jak pełne wsparcie. 😆
U dzieci co w głowie, to na języku 😉

No właśnie reakcja alergiczna to w zasadzie jedyna opcja. Początkowo myślałam, że znów poraża mi połowę twarzy przez to drętwienie języka, ale jednak poprzednim razem odbyło się to bez żadnego puchnięcia, a tutaj wszystko poszło tak szybko, że w ciągu minuty siedzieliśmy już w samochodzie i jechaliśmy na pogotowie. W życiu miałam chyba tylko dwie reakcje alergiczne i to za małolata. Dziś spróbuję umówić się na cito do jakiegoś alergologa, bo ja oczywiście z doświadczenia zawodowego oczami wyobraźni widziałam już trudną lub niemożliwą intubację i konikitomię, a znając swoje szczęście do chorób, to właśnie obawiałam się takiego rozwoju sytuacji. 😅 W każdym razie żyję, język mieści się za zębami i nie seplenię, więc mam się z czego cieszyć. ☺️
To ja Ci powiem, że takiej silnej reakcji dostałam po ... pistacjach. Niekoniecznie musi to być jakiś lek.

Cześć dziewczyny!

Byłam dziś na moni przed iui, ale okazało się, że pęcherzyk niedawno pękł i zabieg przekładamy na kolejny cykl. Coś ta trzecia inseminacja nie jest mi dana, bo drugi cykl z rzędu przekładamy.
Miałam już nie wierzyć w żadne znaki, ale znowu napełniłem się nadzieją, że tym razem nam się uda. Będzie bolało…

Mnie wczoraj tak naparzały jajniki, a dziś już było widać pęknięty pęcherzyk ;) działaj!
A na trzonie była? Może jednak zaskoczy tradycyjnie <3 trzymam kciuki.

Cześć dziewczyny!

Oooooo to dobra wiadomość, bo mnie bolał kłująco w sobotę i w niedzielę z rana, a potem już byl spokój - liczę na to, że seks wystarczył, szkoda ze wczoraj jeszcze nie bylo no ale coż było 5 dni po kolei do wczoraj to i tak super wynik😅🤣

reklama
Do góry