reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
No chodzenia i spacery to jest złoto. Też bardzo lubię. Dodatkowo ładnie reguluje jelitka... jeżeli wiecie o jakim ulubionym temacie mówię...
Wiemy
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

o ja nie lubię niemiesa z dobrej kalorii. Za to uwielbiamy beyond meat - kotlety do burgerów to złoto, a ostatnio próbowaliśmy też samego mielonego niemiesa i tez bardzo spoko. Za to tej dobrej kalorii nic mi nie wchodzi
Ja ewentualnie na tego burgera bym się skusiła, bo to raczej nie ma takiej tesktury jak ten ala kurczak. Ale dla mnie też nie wchodzą w grę burgery z buraka czy coś. Ma być białkowy, bo j i tak walczę, zeby jeść wiecej białak, bo przez brak mięsa mam z tym problem.

Ja ewentualnie na tego burgera bym się skusiła, bo to raczej nie ma takiej tesktury jak ten ala kurczak. Ale dla mnie też nie wchodzą w grę burgery z buraka czy coś. Ma być białkowy, bo j i tak walczę, zeby jeść wiecej białak, bo przez brak mięsa mam z tym problem.
ja też nie cierpię tych buraczanych czy coś. Ale ten beyond meat to mój mąż mięsożerca uwielbia. Serio do burgerów idealne

reklama
Do góry