reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ZIEMNIAKI

Wszystko zależy jakim tempem. Na rolkach całe ciało pracuje - i oczywiście musi być zachowane tempo, a nie że 10 na godzinę, ale generalnie rolki i bieganie w kaloriach są bardzo podobne :) a o wiele przyjemniejsze
dla mnie odkryciem jeżeli chodzi o spalanie kcal jest chodzenie. Łaze sobie po parterze w domu i przez 1,5h robię 10k kroków i całkiem ładnie spałam, a do tego nie umieram po 20 minutach jak na orbitreku, tylko mogę sobie siedzieć na forum, książkę czytać na Legimi, robić zakupy itd. Mi mega pasuje ta opcja, potrafię 3h dziennie tak chodzić, zamiast siedzieć na kanapie i coś robić to po prostu robię to łażąc 😅

a jakiej firmy?
1690200338621.png

wiesz, podejrzewam, ze on obiektywnie jest dobry, tylko nie wiem, jaki proces myślowy zaszedł w mojej głowie, że jako osoba nielubiąca mięsa kupiłm coś co ma mięso imitować. I dla mnie konsystencja jest taka, że jakbym trafila na takie mięsa to bym się zrzygała.
Wstyd mi ale wywaliłam do kosza. A nienawidzę marnować jedzenia :(

dla mnie odkryciem jeżeli chodzi o spalanie kcal jest chodzenie. Łaze sobie po parterze w domu i przez 1,5h robię 10k kroków i całkiem ładnie spałam, a do tego nie umieram po 20 minutach jak na orbitreku, tylko mogę sobie siedzieć na forum, książkę czytać na Legimi, robić zakupy itd. Mi mega pasuje ta opcja, potrafię 3h dziennie tak chodzić, zamiast siedzieć na kanapie i coś robić to po prostu robię to łażąc 😅
No chodzenia i spacery to jest złoto. Też bardzo lubię. Dodatkowo ładnie reguluje jelitka... jeżeli wiecie o jakim ulubionym temacie mówię...

tak. Ja no po pracy staram się sprzątać, ogarniać, cokolwiek, zeby jak najmniej siedzieć. W czasie pracy w domu też dużo się podnoszę, a to pójdę śmieci wycieść, coś porobię.

reklama
Zobacz załącznik 1550141
wiesz, podejrzewam, ze on obiektywnie jest dobry, tylko nie wiem, jaki proces myślowy zaszedł w mojej głowie, że jako osoba nielubiąca mięsa kupiłm coś co ma mięso imitować. I dla mnie konsystencja jest taka, że jakbym trafila na takie mięsa to bym się zrzygała.
Wstyd mi ale wywaliłam do kosza. A nienawidzę marnować jedzenia :(
o ja nie lubię niemiesa z dobrej kalorii. Za to uwielbiamy beyond meat - kotlety do burgerów to złoto, a ostatnio próbowaliśmy też samego mielonego niemiesa i tez bardzo spoko. Za to tej dobrej kalorii nic mi nie wchodzi

Do góry