królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja od 31.07 rozpoczynam ciąg testowania.w sumie na upartego 31 lipca będzie 9dpo, więc mogłabym zatestować, ale chyba już się wpiszę na 1 sierpnia xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od 31.07 rozpoczynam ciąg testowania.w sumie na upartego 31 lipca będzie 9dpo, więc mogłabym zatestować, ale chyba już się wpiszę na 1 sierpnia xD
Jeśli machałaś myszką w trakcie robienia przysiadów, to może jednak to zbyt dużo aktywności w jednym czasieZrobiłam 25 przysiadów i mam dość
Ja mam 35 i też uważam, że jest super - myśle, nawet, że przed 30-stką byłam bardziej obolała i mniej mi się chciało niż terazTo ja Wam powiem, że mam 34 lata i kocham życie po 30stce i nie mogę się doczekać 40ki. Wtedy to będę żyć na pełnej wyjebce. A tam jakieś oznaki starzenia się to się wyszpachluje i rozmasuje
A ja najlepszy czas w życiu miałam po 30-ce Najlepiej wyglądałam, najlepiej się czułam, kupiłam motocykl, zaczęłam się ubierać w dopasowane ciuchy, skończyłam studia podyplomowe, zaczęłam specjalizację i strasznie dużo facetów się koło mnie kręciło 2013 to był mój mega fajny rokNie straszcie ! chociaż niestety, wszystkie znajome po 30 mówią mi, poczekaj minie 30, metabolizm zacznie zwalniać i zobaczysz jak ciężko zgubić kilka kg
Współczuje, nie znoszę tej cholery, a z niewiadomego powodu, to ona lub zapalenie krtani/tchawicy najczęściej mnie łapią.M-c temu miałam anginę.
Ja bym zrobiła i 25 dc i 26 dc ;DCześć dziewczyny. Przepraszam, nie jestem w stanie nadrobić zaległości My już po wakacjach i mam nadzieję że pomimo kontuzji były owocne jeśli mam brać luteinę do 25 dc to test powinnam zrobić 26 dnia? Mam rozpiskę od lekarza tylko napisał tydzień od luteiny jak test pozytywny to brać dalej, jak nie to powinien być okres. I tak się zaczynam zastanawiać czy test mam robić 26 dnia czy czekać tydzień i zrobić tylko jeśli okresu nie będzie
Muszę się niestety zgodzić z Twoimi znajomymi. W moim przypadku 30 to taka magiczna liczba po której przekroczeniu przestałam się mieścić w ulubione ciuchy zwolniony metabolizm to jedno, a drugie to jeszcze rzucenie fajek. Efekt - kilka rozmiarów więcej ehNie straszcie ! chociaż niestety, wszystkie znajome po 30 mówią mi, poczekaj minie 30, metabolizm zacznie zwalniać i zobaczysz jak ciężko zgubić kilka kg