reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
To ja Wam powiem, że mam 34 lata i kocham życie po 30stce i nie mogę się doczekać 40ki. Wtedy to będę żyć na pełnej wyjebce. A tam jakieś oznaki starzenia się to się wyszpachluje i rozmasuje 😅
Ja mam 35 i też uważam, że jest super - myśle, nawet, że przed 30-stką byłam bardziej obolała i mniej mi się chciało niż teraz 😁

Nie straszcie ! 😁 chociaż niestety, wszystkie znajome po 30 mówią mi, poczekaj minie 30, metabolizm zacznie zwalniać i zobaczysz jak ciężko zgubić kilka kg 😄
A ja najlepszy czas w życiu miałam po 30-ce :D Najlepiej wyglądałam, najlepiej się czułam, kupiłam motocykl, zaczęłam się ubierać w dopasowane ciuchy, skończyłam studia podyplomowe, zaczęłam specjalizację i strasznie dużo facetów się koło mnie kręciło 😂 2013 to był mój mega fajny rok 🤩

Ja jak już przerobiłam kryzys mentalny związany z 3 z przodu to też mi jest znacznie lepiej. Kondycji nigdy takiej nie miałam, ciałko tip top, dużo przygód, wyjazdów, wspomnień, pełen luz, nie mamy zwierząt ani dzieci, mogę robić co mi się podoba. No i hajs jest teraz, a jak miałam 20 pare lat to tylko praca i studia, kasy starczało tylko na przetrwanie, no i ten burdel w głowie... ;D Więc korzystam ile się da<3

Cześć dziewczyny. Przepraszam, nie jestem w stanie nadrobić zaległości 🙈 My już po wakacjach i mam nadzieję że pomimo kontuzji były owocne 😁 jeśli mam brać luteinę do 25 dc to test powinnam zrobić 26 dnia? Mam rozpiskę od lekarza tylko napisał tydzień od luteiny jak test pozytywny to brać dalej, jak nie to powinien być okres. I tak się zaczynam zastanawiać czy test mam robić 26 dnia czy czekać tydzień i zrobić tylko jeśli okresu nie będzie 🙈

Cześć dziewczyny. Przepraszam, nie jestem w stanie nadrobić zaległości 🙈 My już po wakacjach i mam nadzieję że pomimo kontuzji były owocne 😁 jeśli mam brać luteinę do 25 dc to test powinnam zrobić 26 dnia? Mam rozpiskę od lekarza tylko napisał tydzień od luteiny jak test pozytywny to brać dalej, jak nie to powinien być okres. I tak się zaczynam zastanawiać czy test mam robić 26 dnia czy czekać tydzień i zrobić tylko jeśli okresu nie będzie 🙈
Ja bym zrobiła i 25 dc i 26 dc ;D

A żołna to mój ulubiony ptaszek

Nie straszcie ! 😁 chociaż niestety, wszystkie znajome po 30 mówią mi, poczekaj minie 30, metabolizm zacznie zwalniać i zobaczysz jak ciężko zgubić kilka kg 😄
Muszę się niestety zgodzić z Twoimi znajomymi. W moim przypadku 30 to taka magiczna liczba po której przekroczeniu przestałam się mieścić w ulubione ciuchy 🙈 zwolniony metabolizm to jedno, a drugie to jeszcze rzucenie fajek. Efekt - kilka rozmiarów więcej eh 😥

reklama
ja ogólnie nie miałam nic takiego, jak kryzys zwiazany z tym, ze mam 30 lat. Nie przytyłam, mam lepiej poukładane w głowie, mam kasę więc jestem spokojniejsza. Jedyne co zobaczyłam, że częściej mnie coś boli :D np kolana. A tak to wolę swoje życie po 30.

Do góry