reklama
Panda91
Fanka BB :)
Możecie z instruktorem, ale jeżeli pierwszy raz chcecie tylko na baldach (ta niska ścianka bez liny i asekuracji) albo na automatach (przyczepiasz się do automatu) to wtedy na ścianie robią Wam takie wprowadzenie i niepotrzebny instruktor. Ale jeżeli chcecie tak klasycznie, z liną, to tak - instruktor potrzebny i trzeba się umówića jak chcę iść ze Staruchem pierwszy raz, to normalnie mogę wziać instruktora na 2 osoby? Jak to wygląda?
Panda91
To może musisz zacząć na spokojnie? Od szybkiego marszu + rozciąganie i wprowadzać etapami ćwiczenia? Bo często tak jest, że jak nic/mało się robi i nagle się porywa na intensywne ćwiczenia to kontuzjaZazdroszczę Wam, serio. Ja jestem totalnie ułomna, za każdym razem jak się biorę za jakieś ćwiczenia to kończę albo w gipsie albo na ostrych przeciwbólowych chciałabym wrócić do figury ale mi nic nie wolno
LadyCaro
no to moim zdaniem powinnaś zacząć od czegoś lżejszego, nawet tego co wrzuciła blackAngel. Każdy ruch jest dobry, nawet lekki. Lepszy niż żaden.Zazdroszczę Wam, serio. Ja jestem totalnie ułomna, za każdym razem jak się biorę za jakieś ćwiczenia to kończę albo w gipsie albo na ostrych przeciwbólowych chciałabym wrócić do figury ale mi nic nie wolno
LadyCaro
nie mam pojęcia, ale raczej na pierwszy raz chciałabym, zeby był ze mną ktoś kto powie mi co i jak, popatrzy co robię etc.Możecie z instruktorem, ale jeżeli pierwszy raz chcecie tylko na baldach (ta niska ścianka bez liny i asekuracji) albo na automatach (przyczepiasz się do automatu) to wtedy na ścianie robią Wam takie wprowadzenie i niepotrzebny instruktor. Ale jeżeli chcecie tak klasycznie, z liną, to tak - instruktor potrzebny i trzeba się umówić
Żołna
Możesz mieć oczywiście rację, chociaż tym razem prawie 3 tyg ćwiczeń wytrzymałam bez bólu i kontuzji. Co w sumie chyba jest moim życiowym rekordem Mam wadę anatomiczną kolan i dopóki się nie zoperuje to będzie nawracać eh.To może musisz zacząć na spokojnie? Od szybkiego marszu + rozciąganie i wprowadzać etapami ćwiczenia? Bo często tak jest, że jak nic/mało się robi i nagle się porywa na intensywne ćwiczenia to kontuzja
LadyCaro
poświęciłam moje 3,20 PLN i dla Was przeprowadziłam eksperyment testowo - staralniczy.
Jeden z testów moczyłam aż barwnik był w 1/4 pola, a drugi do momentu, aż barwnik był w 4/5 pola.
Czy widzicie tu jakąś kreskę i czy widzicie różnicę między testami?
Jeden z testów moczyłam aż barwnik był w 1/4 pola, a drugi do momentu, aż barwnik był w 4/5 pola.
Bolilol
Ewidentnie mam jakiś problem. Wywaliłam zawartość trzech szuflad w kuchni, rozpierdziel razy sto, tnę matę do szuflady na resztkach wolnej podłogi, na to wchodzi mąż, patrzy na mnie przerażony, zdołałam wydobyć z siebie tylko "trust the process", odwrócił się na pięcie i poszedł
Ale dzięki temu mam szufladę na przyprawy. Teraz tylko muszę wywalić na podłogę zawartość dwóch kolejnych szuflad
Ale dzięki temu mam szufladę na przyprawy. Teraz tylko muszę wywalić na podłogę zawartość dwóch kolejnych szuflad
Brownie1992
Moderator
Jak się długo wpatruję to może na tym 1 coś widać, ale bardziej moim zdaniem to są już zwidy staraczkowe.poświęciłam moje 3,20 PLN i dla Was przeprowadziłam eksperyment testowo - staralniczy.
Zobacz załącznik 1550100
Dla mnie czyste
reklama