reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dziękuję za dobre słowa, wiem ,też że nie jestem jedyna i nie takie problemy mają kobietki z forum. Jednak ja chyba jestem wrażliwa i słaba psychicznie, może dlatego tak to znoszę.
Dzięki jeszcze raz za wsparcie 🥰🥰😘
Dodam jeszcze do tego co dziewczyny pisały, że lepszy znany wróg niż nieznany. Widziałaś, że u mnie wszystko cudownie wspaniale wyglądało, a ostatnio diagnoza okazała się szokująca. Ale jak pierwszy szok minie to zaczyna się etap działania i poszukiwań jak walczyć. A przynajmniej wiadomo z czym. Już nie szukasz po omacku 😊
Poza tym jeszcze nie ma co panikować bo tak naprawdę jeszcze nic nie wiadomo i trzeba poczekać do wizyty.

Kto dzisiaj kica 160 razy? :D
Working Out GIF by Pudgy Penguins
Ja już wykonałam, tylko zapomniałam Ci napisać, że można odhaczyć 😅

Fajnie, że impreza się udała :)
Złapał Cię kryzys dnia poprzedniego czy jakieś choróbsko Cię rozkłada?
Dlaczego wszystko szło nie tak jak powinno?
Swoją drogą tort super :)
kryzys dnia poprzedniego zdecydowanie 😆 ale też jestem chyba po prostu zmęczona 😬 strasznie dużo udzielam się towarzysko ostatnimi czasy, ciagle poza domem robię coś i już po prostu mam dość 😅 dlatego dziś typowa leniwa niedzielka i chociaż trochę mi szkoda czasu jaki bym mogła spędzić na świeżym powietrzu to jednak prawdopodobnie dziś się z kanapy nie ruszę 😄

Miałam rano problem z penisami🤣 musiałam podjechać po auto na lotnisko bo w piątek prosto z pracy mąż mnie zabrał, ledwo zdążyłam na swoją wizytę ale lekarka pobrała tylko cytologię, wymazow mi odmówiła😕 natomiast powiedziała, żebym wróciła po wizycie w klinice jak się dowiem czego oni oczekują i obiecała, ze wtedy wszystko zrobimy. Zobaczymy 😅 miałam problem też z wyprasowaniem mojej zajebistej sukienki z Shein bo jest plisowana a wygladala jakby ją ktoś zjadł i wydalił, w życiu nie widziałam bardziej pogniecionej tkaniny😆 myślałam, ze się wsciekne ale jakoś dałam radę ostatecznie☺️

Czemu sie źle czujesz? Tort mega super wyglada, nie dziwne , że pani przyszła młoda zadowolona.
Nie masz czasu się seksić wtf? 😅
to już poniżej wyjaśniony powód złego samopoczucia, dzięki @Bolilol 😂 ale najważniejsze było, żeby panna młoda była szczęśliwa, a ze to zawsze ja muszę rozkręcać imprezy to i tym razem pierwsza wlazłam na stol 😎 mam trochę nawet jakby zakwasy od tańca i chyba przez obcasy bo rzadko noszę😅
A co do seksu to trochę tak jest, ze nie miałam czasu zbytnio😂 a w piątek mimo mega ochoty i całkiem sprzyjających okoliczności już odpuściłam temat żeby zrobić tę cytologię jak należy 😊 mąż poszedł na rower, wróci i go dopadnę 😈 ostatnio też ginekolozka mi powiedziała, żeby taka technikę zapodać przy słabym nasieniu, zeby się wstrzymać do 10dc a od 10dc codziennie. No takiego schematu jeszcze nie próbowaliśmy 😉

kryzys dnia poprzedniego zdecydowanie 😆 ale też jestem chyba po prostu zmęczona 😬 strasznie dużo udzielam się towarzysko ostatnimi czasy, ciagle poza domem robię coś i już po prostu mam dość 😅 dlatego dziś typowa leniwa niedzielka i chociaż trochę mi szkoda czasu jaki bym mogła spędzić na świeżym powietrzu to jednak prawdopodobnie dziś się z kanapy nie ruszę 😄

Miałam rano problem z penisami🤣 musiałam podjechać po auto na lotnisko bo w piątek prosto z pracy mąż mnie zabrał, ledwo zdążyłam na swoją wizytę ale lekarka pobrała tylko cytologię, wymazow mi odmówiła😕 natomiast powiedziała, żebym wróciła po wizycie w klinice jak się dowiem czego oni oczekują i obiecała, ze wtedy wszystko zrobimy. Zobaczymy 😅 miałam problem też z wyprasowaniem mojej zajebistej sukienki z Shein bo jest plisowana a wygladala jakby ją ktoś zjadł i wydalił, w życiu nie widziałam bardziej pogniecionej tkaniny😆 myślałam, ze się wsciekne ale jakoś dałam radę ostatecznie☺️

Ototo. Jak ja za dużo przebywam wśród innych ludzi to wymiękam psychicznie

reklama
Do góry