Brownie1992
Moderator
TenczynekOgrodzieniec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TenczynekOgrodzieniec?
Dodam jeszcze do tego co dziewczyny pisały, że lepszy znany wróg niż nieznany. Widziałaś, że u mnie wszystko cudownie wspaniale wyglądało, a ostatnio diagnoza okazała się szokująca. Ale jak pierwszy szok minie to zaczyna się etap działania i poszukiwań jak walczyć. A przynajmniej wiadomo z czym. Już nie szukasz po omackuDziękuję za dobre słowa, wiem ,też że nie jestem jedyna i nie takie problemy mają kobietki z forum. Jednak ja chyba jestem wrażliwa i słaba psychicznie, może dlatego tak to znoszę.
Dzięki jeszcze raz za wsparcie
Ja już wykonałam, tylko zapomniałam Ci napisać, że można odhaczyćKto dzisiaj kica 160 razy?
Ja już przed południem zrobiłamKto dzisiaj kica 160 razy?
kryzys dnia poprzedniego zdecydowanie ale też jestem chyba po prostu zmęczona strasznie dużo udzielam się towarzysko ostatnimi czasy, ciagle poza domem robię coś i już po prostu mam dość dlatego dziś typowa leniwa niedzielka i chociaż trochę mi szkoda czasu jaki bym mogła spędzić na świeżym powietrzu to jednak prawdopodobnie dziś się z kanapy nie ruszęFajnie, że impreza się udała
Złapał Cię kryzys dnia poprzedniego czy jakieś choróbsko Cię rozkłada?
Dlaczego wszystko szło nie tak jak powinno?
Swoją drogą tort super
to już poniżej wyjaśniony powód złego samopoczucia, dzięki @Bolilol ale najważniejsze było, żeby panna młoda była szczęśliwa, a ze to zawsze ja muszę rozkręcać imprezy to i tym razem pierwsza wlazłam na stol mam trochę nawet jakby zakwasy od tańca i chyba przez obcasy bo rzadko noszęCzemu sie źle czujesz? Tort mega super wyglada, nie dziwne , że pani przyszła młoda zadowolona.
Nie masz czasu się seksić wtf?
Kto dzisiaj kica 160 razy?
kryzys dnia poprzedniego zdecydowanie ale też jestem chyba po prostu zmęczona strasznie dużo udzielam się towarzysko ostatnimi czasy, ciagle poza domem robię coś i już po prostu mam dość dlatego dziś typowa leniwa niedzielka i chociaż trochę mi szkoda czasu jaki bym mogła spędzić na świeżym powietrzu to jednak prawdopodobnie dziś się z kanapy nie ruszę
Miałam rano problem z penisami musiałam podjechać po auto na lotnisko bo w piątek prosto z pracy mąż mnie zabrał, ledwo zdążyłam na swoją wizytę ale lekarka pobrała tylko cytologię, wymazow mi odmówiła natomiast powiedziała, żebym wróciła po wizycie w klinice jak się dowiem czego oni oczekują i obiecała, ze wtedy wszystko zrobimy. Zobaczymy miałam problem też z wyprasowaniem mojej zajebistej sukienki z Shein bo jest plisowana a wygladala jakby ją ktoś zjadł i wydalił, w życiu nie widziałam bardziej pogniecionej tkaniny myślałam, ze się wsciekne ale jakoś dałam radę ostatecznie
Bardzo dziękuję za wiarę we mnieKochana ! Na tyle czasu ile tu jesteś i z jaką mocą walczysz o bobaska - ostatnie co można powiedzieć o Tobie to, to że jesteś słaba- nie jesteś.