reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

No ja właśnie teraz kombinuje, bo mamy szafę pax do kupienia.

I już wykombinowałem i się zastanawiam czy tak mogę, może ktoś wie?
Bo zaprojektowałam sobie szafę pax, więc tam w koszyku mam już wszystkie elementy. I zamówię to przez neta, z dostawą do domu. Tylko zastanawiam się, czy to będzie jakiś problem, jeżeli usunę z koszyka kilka półek, tj. kupię niekompletny projekt szafy pax. No i naliczy mi się rabat, a ja wtedy hyc, po te półki stacjonarnie i za nie zapłacę rabatami, czyli praktycznie nie zapłacę 🤑😅

Czy ktoś wie może czy to będzie jakiś problem, że kupię niekompletny projekt pax? Chyba nie, skoro bez problemu mogę usuwać półki z koszyka?
raczej nie powinno być problemu, my tak kupowaliśmy szafę w Leroy i nie przyszedł jeden front, płaciłam za niego rabatem 😁

reklama
Ja powiem szczerze narazie też wisielczy humor, ponieważ wiem, że nic nie wiem , czekam do czwartku na wizytę i do wyjazdu, zamiast cieszyć się wakacjami- moja harmonia się zakłóciła, w moim sercu zagościła beznadzieja. Teraz bedzie moj pierwszy cykl bez nadziei na powodzenie od tak, sorki za zamulanie 🤷‍♀️
Nie wiem czy obwiniać za to hormony, czy swój mózg.
W każdym razie daje znać, że u mnie totalny spadek motywacji, a wrẹcz przeciwnie - chęć wyparcia pragnień, bo i tak pewnie się nie uda normalnie, jak u innych .

Ja powiem szczerze narazie też wisielczy humor, ponieważ wiem, że nic nie wiem , czekam do czwartku na wizytę i do wyjazdu, zamiast cieszyć się wakacjami- moja harmonia się zakłóciła, w moim sercu zagościła beznadzieja. Teraz bedzie moj pierwszy cykl bez nadziei na powodzenie od tak, sorki za zamulanie 🤷‍♀️
Nie wiem czy obwiniać za to hormony, czy swój mózg.
W każdym razie daje znać, że u mnie totalny spadek motywacji, a wrẹcz przeciwnie - chęć wyparcia pragnień, bo i tak pewnie się nie uda normalnie, jak u innych .
Rozumiem. Macie trudną sytuację. Te ostatnie wyniki nie poprawiły humoru.
Ale pomyśl sobie, że nie Ty jedyna jesteś w takiej sytuacji. Zobacz ile nas tutaj.
Nie jest to żadne pocieszenie, ale nie jesteś sama. Trzeba walczyć o marzenia :)
Trzymam kciuki, żeby najbliższa wizyta w polskiej klinice bardzo Wam pomogła.
Staraj się szukać pozytywów. Tulę!

Rozumiem. Macie trudną sytuację. Te ostatnie wyniki nie poprawiły humoru.
Ale pomyśl sobie, że nie Ty jedyna jesteś w takiej sytuacji. Zobacz ile nas tutaj.
Nie jest to żadne pocieszenie, ale nie jesteś sama. Trzeba walczyć o marzenia :)
Trzymam kciuki, żeby najbliższa wizyta w polskiej klinice bardzo Wam pomogła.
Staraj się szukać pozytywów. Tulę!
Dziękuję za dobre słowa, wiem ,też że nie jestem jedyna i nie takie problemy mają kobietki z forum. Jednak ja chyba jestem wrażliwa i słaba psychicznie, może dlatego tak to znoszę.
Dzięki jeszcze raz za wsparcie 🥰🥰😘

Dziękuję za dobre słowa, wiem ,też że nie jestem jedyna i nie takie problemy mają kobietki z forum. Jednak ja chyba jestem wrażliwa i słaba psychicznie, może dlatego tak to znoszę.
Dzięki jeszcze raz za wsparcie 🥰🥰😘
Wszystkie tutaj jesteśmy bardzo silne - Ty też! :)
Niezależnie od konkretnego przypadku toczymy tutaj trudną bitwę.

reklama
ja mam przesuwne i sa na tyle ciezkie, ze kot chyba by nie dal rady ich otworzyc xd
miałam takie, które ja ledwo otwierałam, a kot walił w nie tak długo, aż w końcu się otwierały 😅 jest tak uparty, że choćby miał całą noc walić w te drzwi, to albo otworzy je sam, albo ja wkurwiona wstanę mu otworzyć, byle tylko przestał w nie skrobać jak próbuję spać 😅

Do góry