Kosinka94
Moderator
Podwójny roszczep wargi i podniebienia wyglądała jak zajączek. Wspominałam tylko raz więc mogło umknąćale to miaa jakąś wadę, tak? Przepraszam, jeśli mówiłaś, musiało mi gdzieś uciec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podwójny roszczep wargi i podniebienia wyglądała jak zajączek. Wspominałam tylko raz więc mogło umknąćale to miaa jakąś wadę, tak? Przepraszam, jeśli mówiłaś, musiało mi gdzieś uciec
Ja robię przemeblowanie w sypialniCo taka cisza ? A potem będzie Brownie wstawiaj bo brakuje stron
zmieniłam@AScarlett ale ze wzruszu nie smutku, także no sad reaction
to wspaniale, że operacja się udała! Trzymam kciuki, żeby dalej też wszystko szło bez problemówPodwójny roszczep wargi i podniebienia wyglądała jak zajączek. Wspominałam tylko raz więc mogło umknąć
Fizycznie raczej ok. Już sama śmigam wszystko robię w domu. Może w przyszłym tygodniu pokuszę się na jakiś rower. Na razie tylko siedzę na piłce jak kazał fizjo.Pytanie miało nawiązać do Twojego niedawnego pobytu w szpitalu i dalszych rzeczy z tym związanych
Co rozwaliłaś?Rozgrzebałam pół chaty i już mi się nie chce sprzątać
Wywaliłam wszystko ze spiżarki Jakim cudem tam się tyle rzeczy zmieściło?Co rozwaliłaś?
Jakiś grubszy remoncik czy tylko przestawiasz meble?Ja robię przemeblowanie w sypialni
Też się zawsze nad tym zastanawiam jak robię większe porządki chociaż i tak preferuję minimalizm to i tak znajdują się jakieś graty nie wiadomo skądWywaliłam wszystko ze spiżarki Jakim cudem tam się tyle rzeczy zmieściło?
Ja byłam w szoku jak się przeprowadzaliśmy z bloku do domu. Dom 2 razy większy niż mieszkanie, a ledwie rzeczy z bloku upchneliśmym.Wywaliłam wszystko ze spiżarki Jakim cudem tam się tyle rzeczy zmieściło?