reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Też się zawsze nad tym zastanawiam jak robię większe porządki chociaż i tak preferuję minimalizm to i tak znajdują się jakieś graty nie wiadomo skąd 🤣
Ja mam tonę różnych rzeczy. Jak już się stąd wyprowadzę to w nowym domu chcę jedną dużą spiżarkę i drugie pomieszczenie taką brudną kuchnię na wszystkie przetwory, puszki i kiełbasy. Do tego zimna piwniczka na suszone wędliny, bo teraz mam tylko specjalną lodówkę i muszę monitorować wilgotność itp. :D

Ja mam tonę różnych rzeczy. Jak już się stąd wyprowadzę to w nowym domu chcę jedną dużą spiżarkę i drugie pomieszczenie taką brudną kuchnię na wszystkie przetwory, puszki i kiełbasy. Do tego zimna piwniczka na suszone wędliny, bo teraz mam tylko specjalną lodówkę i muszę monitorować wilgotność itp. :D
300 metrów Ci braknie 🤣

Moja mama twierdzi, że za mały dom mają. Mieszkają we trójkę, jest kotłownia,piwnica, u jeszcze 2 pomieszczenia na tym poziomie, parter, piętro i można jeszcze poddasze zagospodarować. Mama mówi, że ma za mało miejsca. Już wiem po kim mam zbieranie przydasie.
A ja bym zamieniła na mniejszy, bo im więcej przestrzeni tym więcej rzeczy się składa.

reklama
Do góry