Brownie1992
Moderator
Tzn, że mieliście w mieszkaniu dobrze przestrzeń zagospodarowaną do przechowywaniaJa byłam w szoku jak się przeprowadzaliśmy z bloku do domu. Dom 2 razy większy niż mieszkanie, a ledwie rzeczy z bloku upchneliśmym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn, że mieliście w mieszkaniu dobrze przestrzeń zagospodarowaną do przechowywaniaJa byłam w szoku jak się przeprowadzaliśmy z bloku do domu. Dom 2 razy większy niż mieszkanie, a ledwie rzeczy z bloku upchneliśmym.
Może za mały domJa byłam w szoku jak się przeprowadzaliśmy z bloku do domu. Dom 2 razy większy niż mieszkanie, a ledwie rzeczy z bloku upchneliśmym.
Moja mama twierdzi, że za mały dom mają. Mieszkają we trójkę, jest kotłownia,piwnica, u jeszcze 2 pomieszczenia na tym poziomie, parter, piętro i można jeszcze poddasze zagospodarować. Mama mówi, że ma za mało miejsca. Już wiem po kim mam zbieranie przydasie.Może za mały dom
Ja mam tonę różnych rzeczy. Jak już się stąd wyprowadzę to w nowym domu chcę jedną dużą spiżarkę i drugie pomieszczenie taką brudną kuchnię na wszystkie przetwory, puszki i kiełbasy. Do tego zimna piwniczka na suszone wędliny, bo teraz mam tylko specjalną lodówkę i muszę monitorować wilgotność itp.Też się zawsze nad tym zastanawiam jak robię większe porządki chociaż i tak preferuję minimalizm to i tak znajdują się jakieś graty nie wiadomo skąd
300 metrów Ci braknieJa mam tonę różnych rzeczy. Jak już się stąd wyprowadzę to w nowym domu chcę jedną dużą spiżarkę i drugie pomieszczenie taką brudną kuchnię na wszystkie przetwory, puszki i kiełbasy. Do tego zimna piwniczka na suszone wędliny, bo teraz mam tylko specjalną lodówkę i muszę monitorować wilgotność itp.
A ja bym zamieniła na mniejszy, bo im więcej przestrzeni tym więcej rzeczy się składa.Moja mama twierdzi, że za mały dom mają. Mieszkają we trójkę, jest kotłownia,piwnica, u jeszcze 2 pomieszczenia na tym poziomie, parter, piętro i można jeszcze poddasze zagospodarować. Mama mówi, że ma za mało miejsca. Już wiem po kim mam zbieranie przydasie.
Tylko meble i przestawianie wszystkich *******, które tam mamy. Ze sprzątaniem i praniem, zajęło mi to kilka godzin Trzymajcie kciuki, żeby się mężowi spodobało, bo nie chce mi się przestawiać wszystkiego ponownie, a jeszcze nie widział zmianJakiś grubszy remoncik czy tylko przestawiasz meble?
Na pewno doceniTylko meble i przestawianie wszystkich *******, które tam mamy. Ze sprzątaniem i praniem, zajęło mi to kilka godzin Trzymajcie kciuki, żeby się mężowi spodobało, bo nie chce mi się przestawiać wszystkiego ponownie, a jeszcze nie widział zmian