reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
@AScarlett ale ze wzruszu nie smutku, także no sad reactionJa ogarniam chatę i oglądam USG dziecka mojego brata i płakać mi się chce
AScarlett
Moderator
Chyba ze tak@AScarlett ale ze wzruszu nie smutku, także no sad reaction
Bo dzisiaj tutaj dzien smutasow w sumie... wiec poszlo z automatu
Kosinka94
Moderator
Nie pisałam Wam, ale moja bratanica jest już po operacji warg i kurcze jest ogromna radość. Doktor tak ją zszył, że prawie nie ma śladu, jak się jej dobrze przyjrzy to lekko koło dziurek w nosku widać, ale do 5tyg ma nie być już śladu płakaliśmy wszyscy ze szczęścia, teraz jeszcze czekamy na listopad aż zoperują jej podniebienie i mamy ogromną nadzieję, że na tym się skończy.
Brownie1992
Moderator
Skąd to pytanie w ogóle?Może jedno i drugie
Jak Twoje samopoczucie?
Spoko się czuję, a Ty ?
LadyCaro
ale to miaa jakąś wadę, tak? Przepraszam, jeśli mówiłaś, musiało mi gdzieś uciecNie pisałam Wam, ale moja bratanica jest już po operacji warg i kurcze jest ogromna radość. Doktor tak ją zszył, że prawie nie ma śladu, jak się jej dobrze przyjrzy to lekko koło dziurek w nosku widać, ale do 5tyg ma nie być już śladu płakaliśmy wszyscy ze szczęścia, teraz jeszcze czekamy na listopad aż zoperują jej podniebienie i mamy ogromną nadzieję, że na tym się skończy.
Motylkowa!
.
Ostatnia edycja:
kicikocia
Ja miałam jechać do sklepu, znajoma też. I stwierdziła że po co marnować paliwo i pojechałyśmy jej firmowym autem. Ja chciałam tylko na jedzeniowe zakupy, ogarnęłaby w max godzinę. Z nią byłam 4h. Przetargala mnie po kilku sklepach Padam z nóg
Avy
Pytanie miało nawiązać do Twojego niedawnego pobytu w szpitalu i dalszych rzeczy z tym związanychSkąd to pytanie w ogóle?
Spoko się czuję, a Ty ?
reklama