reklama
Wiola.G1234
Fanka BB :)
siostra mojej teściowej piła co drugi dzień a pali papierosy nadal! ma termin na październik... Mają córkę 14 letnią no i wpadliU mnie też słaby ten tydzień pod tym względem. Dowiedziałam się że księgowa Ł, która co weekend imprezuje, pije spore ilości i ogólnie nie żyje zdrowo wpadła. Ona nie chciała kolejnego (wcześniejsze ma 9 lat) a tu bach... poród w sierpniu. A ja kur** staram się, żyje zdrowo, łykam suple i trafiam biochem... nie ma sprawiedliwości ;(
AScarlett
Moderator
Najbardziej mnie wkurvia jak ktoś pije i pali w ciąży. Póki nie wie, to niewiedza jakos jeszcze to obroni. Ale po pozytywie to powinno pojść w odstawkę w sekundę.siostra mojej teściowej piła co drugi dzień a pali papierosy nadal! ma termin na październik... Mają córkę 14 letnią no i wpadli
AnnMar88
Moderator
Chyba że ktoś ma w dupie zdrowie dziecka i wręcz nie chce go mieć....Najbardziej mnie wkurvia jak ktoś pije i pali w ciąży. Póki nie wie, to niewiedza jakos jeszcze to obroni. Ale po pozytywie to powinno pojść w odstawkę w sekundę.
wrobelmm
Następnym razem musisz pisać od razu z linkiem afiliacyjnymPowinni mi odpalić % od sprzedaży
wrobelmm
W takich sytuacjach są lepsze sposoby niż niszczenie dziecku zdrowia i życia jeszcze przed narodzinamiChyba że ktoś ma w dupie zdrowie dziecka i wręcz nie chce go mieć....
Brownie1992
Moderator
Co taka cisza ? A potem będzie Brownie wstawiaj bo brakuje stron
Avy
Też się zastanawiam co się stało ze wszystkimiCo taka cisza ? A potem będzie Brownie wstawiaj bo brakuje stron
Brownie1992
Moderator
Nie wiem, sprzątają, trzonują?Też się zastanawiam co się stało ze wszystkimi
reklama
Avy
Może jedno i drugieNie wiem, sprzątają, trzonują?
Jak Twoje samopoczucie?